Killinger dumpet på rasteplads: »Man er afstumpet, når man kan finde på det«

Et kuld kattekillinger og deres mor blev efterladt på rastepladsen ved Langelinje. Først torsdag aften efter dage med silende regn blev sidste killing indfanget.

Artiklens øverste billede
Killingerne blev dumpet på rastepladsen på Langelinje mellem Borum og Herskind. Privatfoto

Et helt kuld killinger og deres mor blev natten til fredag 10. september dumpet på rastepladsen på Langelinje mellem Borum og Herskind. De første fire killinger fandt Annika Thomsen da hun fredag holdt ind på rastepladsen.

»Det var så tydeligt, at de ikke var vant til græs og skovbund, og de var alt for sociale og kontaktsøgende til at være staldkatte. Så snart de hørte min stemme, kom de frem,« fortæller Annika, der har for vane at slå et slag indenom rastepladsen på vej hjem fra arbejde. Derfor ved hun også med sikkerhed, at killingerne er blevet dumpet på rastepladsen i løbet af natten til fredag.

»Det er ud til en meget trafikeret vej, så de skulle indfanges med det sammen, men var klar over, jeg skulle have hjælp til at få dem indfanget, så jeg skrev et opslag på Facebook og bad om hjælp, og indenfor et kvarter holdt de første her.«

Man skal godt nok være en hjerteløs kold skid, for at efterlade killinger på en rasteplads. Man er afstumpet, når man kan finde på det. Jeg er simpelthen så rystet

Annika Thomsen

I mellemtiden havde Annika fået kontakt til Galten Dyreklinik, der satte hende i forbindelse med Brita Rodam, kvinden bag Hittekat.dk, der har hjulpet hundredvis af ønskede katte til nye hjem. I løbet af halvanden time blev de fire killinger indfanget en for en og afleveret på Galten Dyreklinik, hvor de blev sundhedstjekket og neutraliseret for Hittekat.dk’s regning.

Mandag eftermiddag kørte et ungt par forbi rastepladsen og fandt endnu to killinger og deres mor. Og torsdag eftermiddag, da Annika Thomsen igen var forbi rastepladsen kunne hun høre en killing mjave i den silende regn.

»Man skal godt nok være en hjerteløs kold skid, for at efterlade killinger på en rasteplads. Man er afstumpet, når man kan finde på det. Jeg er simpelthen så rystet,« siger Annika Thomsen, der nu har allieret sig med en gruppe af lokale, som fremover vil holde ekstra godt øje med rastepladsen.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen