Andrea Elisabeth Rudolph er erklæret kræftfri

TV-værten og iværksætteren deler glædelig nyhed på sin Instagram-profil.

Artiklens øverste billede
Andrea Elisabeth Rudolph er ikke længere ramt af kræft. Arkivfoto: Mogens Flindt.

Det er en glædelig nyhed, som Andrea Elisabeth Rudolph lørdag deler med sine 165.000 følgere på det sociale medie Instagram. Den danske TV-vært og iværksætter er nemlig erklæret kræftfri efter et forløb med brystkræft.

»Alle prøver fra operationen er blevet analyseret både fra mit bryst og mine lymfer og de kan ikke finde noget som helst tilbage. Ingen mikrometastaser eller noget som helst. Der bor ikke kræft i min krop længere, jeg er rask. Det er føles fuldstændig surrealistisk og jeg kniber mig selv i armen,« skriver hun således i et opslag, der på blot tre timer har fået tæt på 20.000 likes.

Andrea Elisabeth Rudolph afslørede i starten af året på sin Instagram-profil, at hun havde fået konstateret brystkræft. Sidenhen har hun været meget åben omkring sit kræftforløb og har på sin Instagram-profil løbende delt billeder af livet som kræftpatient.

Men efter syv måneders kæmp er hun nu rask, og hun takker for den opbakning, hun har mødt under sin sygdom.

»Der er så mange, jeg skylder en kæmpe tak, men den her går til jer, som har båret mig og heppede på mig. Trøstede mig, opmuntret mig og sendt umådelig meget kærlighed, selvom vi måske aldrig nogensinde har mødt hinanden i virkeligheden. Det har betydet mere, end hvad ord kan beskrive. Jeg har virkelig følt alt den kærlighed, og den bor i mig nu, tak,« lyder de rørende i Instagramopslaget.

jwh

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen