Tidligere Superliga-målmand stævnet for stort millionbeløb

Den tidligere AGF-målmand Lars Windfeld er sammen med advokat Jesper Ørskov blevet stævnet for et stort millionbeløb efter konkurs, skriver Finans.

Artiklens øverste billede
Lars Windfeld er blevet stævnet for stort millionbeløb. Arkivfoto: Viggo Landau/Ekstra Bladet

I 1990’erne kæmpede Lars Windfeld for at holde buret rent i AGF. Nu skal han til at kæmpe en noget anden kamp uden for banen, hvor der er stor portion penge på spil.

En gruppe utilfredse investorer har således stævnet både Lars Windfeld og advokaten Jesper Ørskov for et trecifret millionbeløb efter konkursen i Titus Olie og Gas, hvor Lars Windfeld var hovedaktionær og bestyrelsesmedlem, og Jesper Ørskov var bestyrelsesformand.

Det skriver Finans.

Mediet har fået en pressemeddelelse fra Foreningen af Kritiske Titus-investorer, som er en sammenslutning af 300 personer, der er gået sammen om at stævne de to personer.

»Vore advokater – DLA Piper Denmark Advokatpartnerselskab og Winther Høy Advokatfirma – er under deres vurdering af, om Titus og selskabets ledelse har et erstatningsansvar overfor investorerne, afdækket forhold, der eventuelt efter en politiefterforskning kan udgøre strafbare forhold,« skriver investorerne i pressemeddelelsen ifølge Finans.

Finans har tidligere snakket med Lars Windfeld, hvor han afviste at have gjort noget forkert i forbindelse med konkursen.

I december valgte de utilfredse investorer at politianmelde Lars Windfeld og samtidig henvende sig til Finanstilsynet om sagen.

Lars Windfeld var målmand og anfører i AGF fra midten af 1990’erne indtil sit karrierestop i 2000. Han nåede 221 kampe for AGF og blev i 1995 kåret til årets målmand i dansk fodbold af Tipsbladet. Han blev i 2005 udnævnt til ny direktør for AGF, men fratrådte i 2009 posten på grund af sygdom.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen