Tores sidste rejse: Ønsker sig en helvedes masse larm til sin bisættelse

Motorcyklister vil følge motorcykelentusiast på hans sidste rejse.

Artiklens øverste billede
Tore Christian Jensen elskede at køre ture på sin motorcykel og besøge sine venner. Privatfoto

Fredag eftermiddag bliver der gasset op fra motorcykler udenfor Søften Kirke. Det sker efter bisættelsen af Tore Christian Jensen, som gik bort i lørdags. Tore var passioneret motorcyklist og kunne ikke leve uden luft under vingerne. Hans sidste ønske var en helvedes masse larm fra motorcykler til sin bisættelse.

Det fortæller hans efterladte i et opslag på Facebook, hvor familien efterlyser motorcyklister, der vil komme og hjælpe til med at sige farvel til Tore på hans sidste rejse.

»Når kisten bæres ud af kirken, kunne vi godt tænke os, at motorcyklerne gasser op,« fortæller Tores datter Julie Tromborg Jensen til Lokalavisen Favrskov.

Opslaget på Facebook er gået viralt, og familien er blevet bombarderet med henvendelser fra motorcyklister, der gerne vil give Tore en sidste hilsen og følge efter rustvognen hele vejen til Randers, hvor han skal kremeres.

»Vi er kanonglade for, at folk støtter op om det. Det havde han elsket,« fortæller Julie Tromborg Jensen.

Den enorme interesse fra motorcyklister har fået familien til at oprette en begivenhed på Facebook, så de kan holde styr på, hvem og hvor mange der kommer.

Besøgte vennerne på MC

Julie Tromborg Jensen og hendes to søskende er vokset op i Haldum-Hinnerup, hvor deres far som barn flyttede til med sin familie og gik i skole på Haldum-Hinnerup Skolen. Børnene er som voksne flyttet nordpå, og da Tore skulle til at være bedstefar, flyttede han selv til Hobro for at være tættere på børn og børnebørn.

De fleste af hans venner er fra Haldum-Hinnerup, og derfor finder bisættelsen sted i Søften Kirke.

»Han var utrolig god til at sætte sig op på sin motorcykel og køre ud at besøge sine mange venner uden at have planlagt det.«

Aktiv til det sidste

Tore blev ramt af kræft i 2018, men han blev ved med at være frisk og køre på motorcykel, indtil sygdommen for at halvt års tid siden satte en stopper for det.

Tore Christian Jensen blev kun 62 år. Han efterlader sig to døtre og en søn samt sin kæreste, som han boede med, to bonusdøtre, børnebørn og bonus-børnebørn.

Bisættelsen for venner og familie finder sted i Søften Kirke fredag 1. oktober klokken 13.00. Ceremonien i kirken varer cirka en halv time, hvorefter kisten bæres ud - til lyden af gassende motorcyklister.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen