Til salg udenfor hovedstaden: Her er de dyreste villaer

Nogle af landets dyreste villaer ligger i Jylland.

Artiklens øverste billede
Niels W. Gades Vej, Aarhus: Foto: Lilienhoff

Prisskilte på 30, 40 og sågar 50 millioner kroner eller endnu mere plejer at ligge i hovedstaden og de rige vandkantskommuner i Nordsjælland. Men hen over sommeren og efteråret har tre jyske pragtvillaer budt sig på markedet med priser, der blander sig i toppen af Danmarks villa-marked.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Priserne lyder på mellem 38 og knap 50 millioner kroner - og det placerer altså de tre nyudbudte jyske villaer blandt landets 15 dyreste udbudte af slagsen for øjeblikket.

Her er de dyreste huse til salg – udenfor hovedstaden:

3. Niels W. Gades Vej, Aarhus C

Niels W. Gades Vej, Aarhus: Foto: Lilienhoff

I Aarhus’ attraktive område mellem Strandvejen og Mindeparken ligger en villa på 433 kvadratmeter, der sidst på sommeren ramte boligmarkedet med en pris på intet mindre end 38 millioner kroner.

Det fireetagers hjem er i klassisk patricier-stil med glaseret tegltag, svunget gelænder i hallen, parket og stuk. Og så er der – selvfølgelig - udsigt til havet.

Se villaen her

2. Ildervej, Højbjerg

Ildervej, Højbjerg: Foto: Lokalt Liebhaveri

Denne 400 kvadratmeter store villa i Aarhus-forstaden Skåde har netop ramt det offentlige boligmarked med en pris på 38,5 millioner kroner. Det gør ifølge Boliga.dks oplysninger adressen til den næst dyreste villa, der for øjeblikket er udbudt til salg uden for hovedstaden.

Det skorter da heller ikke på herskabs-detaljerne; med i den store pris følger nemlig flere højloftede stuer, hall med åben pejs og køkken-alrum med vinduer til tre sider. Og så er der også en vinkælder, hvorfra udsigten – ifølge salgsopstillingen – let kan strække sig helt til både Bourgogne og Californien.

Se villaen her

1.Rosenvænget, Vejle Øst

Det dyreste hus, der lige nu er til salg udenfor hovedstadens VIP-klub i Nordsjælland, ligger i en af Jyllands mest eksklusive områder: Bredballe ved Vejle. Her sniger prisen på denne 679 kvadratmeter store villa sig helt på 49,5 millioner kroner – og det skyldes nok ikke mindst ejendommens direkte beliggenhed ud til Vejle Fjord.

Huset har under 20 år på bagen og er fyldt med elementer, de færreste af os har på hjemmefronten. Eksempelvis er akustikloftet bygget efter samme metode som i Oslos operahus, der er biograf med plads til tolv og en soveværelsessuite med walk in-closet og badeværelse.

Se villaen her

jwh

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen