Kø på E45: Grisetransport er væltet og har smadret autoværn

En færdselsulykke med en grisetransport blokerer i øjeblikket flere spor på E45 Østjyske Motorvej. Der er umiddelbart ingen tilskadekomne.

Artiklens øverste billede
En del af autoværnet er væltet efter påkørsel fra en grisetransport omkring Harlev på E45 Østjyske Motorvej. Foto: Øxenholt Foto.

Opdateret 16.41: Højre spor er åbent i begge retninger nu, oplyser Vejdirektoratet, men forventer forlænget rejsetid i hele myldretiden, siger de på Twitter.

En grisetransport er til eftermiddag væltet på E45 Østjyske Motorvej ved Harlev og skaber kø for trafikanter i både nord- og sydgående retning.

Det oplyser Østjyllands Politi til Lokalavisen.dk.

»Vi får en melding 12.40 om en grisetransport i sydgående spor, der kører ind i autoværnet. I den forbindelse vælter den over i nordgående spor, og en del af autoværnet vælter. Der er ingen melding om personskader, « siger Janni Lundager fra Østjyllands Politi.

I forbindelse med ulykken og oprydningen er der spærret et spor i begge retninger.

Der er ingen melding om personskade. Motorvejen er farbar i begrænset omfang i begge retninger, og politiet opfordrer til alternative ruter. Foto: Øxenholt Foto.

»I nordgående retning kan man passere via nødsporet, og i sydgående retning er et enkelt spor farbart. Men hvis man kan finde andre ruter, så vil det være at foretrække, « siger Janni Lundager.

Politiet kan ikke sige noget om, hvor lang tid oprydningsarbejdet varer - eller om der er sket noget med grisetransportens last.

Læs også

Del artiklen