Offer for knivstikkeri er efter en uge afgået ved døden: Politiet søger et vidne

En af de kvæstede ved sidste uges knivstikkeri i Aalborg er afgået ved døden af sine kvæstelser - nu søger Nordjyllands Politi et vidne, som de ved, har overværet episoden.

Artiklens øverste billede
Knivstikkeriet foregik tidligt om morgen fredag 12. november omkring kl. 4.25. Arkivfoto: Presse-fotos.dk

En 27-årig mand er torsdag afgået ved døden efter han blev kvæstet ved et knivoverfald i Aalborg tidligt fredag 12. november.

Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Siden overfaldet omkring Ved Stranden i det centrale Aalborg i fredags har politiet efterforsket intenst i sagen, og nu efterlyser de et vidne til episoden, som deres efterforskning peger på, kan have overværet episoden.

»Vi søger særligt efter et vidne, som vi ved fra vores efterforskning af sagen kan have set knivstikkeriet udspille sig ved indgangen til Jomfru Anes Gård – lige ved Q-park palads, der ligger Ved Stranden,« siger politikommissær Lene Mikel Madsen i pressemeddelelsen og understreger, at der er tale om et vidne i sagen og ikke en mistænkt.

»Vi ved, at vidnet – en yngre mand – tilfældigt har befundet sig på stedet, og vi er derfor meget interesserede i at komme i kontakt med ham, idet han kan have gjort sig nogle observationer, som er særligt vigtige i vores videre efterforskningsarbejde,« fortsætter hun.

Vidnet beskrives som en yngre mand med mørkt, kort hår. Lys i huden, iført mørkeblå trøje eller tynd jakke med en hvid t-shirt/trøje på under. Han var iført sorte bukser og lyse sportssko med lyse snørebånd.

Politiet kan kontaktes på telefonnummer 114.

To personer - to mænd på 22 år – er tidligere blevet anholdt og varetægtsfængslet i sagen frem til foreløbig 9. december 2021, mens en tredje anholdt person, en 20-årig mand, er blevet løsladt.

De to anholdte er i dag, 19. november 2021, blevet sigtet for overtrædelse af straffelovens § 237 omhandlende manddrab.


sbl

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen