Politiet efterlyser køretøj fra rambuktyveri: Har du set Rolex-tyvenes BMW?

Østjyllands Politi har gennem overvågningsbilleder fundet frem til den bil, som gerningsmændene bag tirsdagens markante rambuktyveri mod en Rolex-forhandler i Skt. Clemens Stræde i Aarhus er kørt til og fra stedet i.

Artiklens øverste billede
Tyvene, der tirsdag plyndrede en juvelér for ure og smykker for millioner af kroner, har kørt i en BMW til og fra gerningsstedet. Nu beder politiet om hjælp til at finde bilen. Foto: Østjyllands Politi.

Tirsdag tidlig morgen omkring 4.30 blev Juveler Knud Pedersen, der blandt andet forhandler Rolex-ure, plyndret, da endnu ukendte gerningsmænd brugte en konstruret rambuk til at smadre en butiksrude og stak af med ure og smykker for flere millioner kroner.

Nu beder politiet så offentligheden om hjælp, efter overvågningsbillederne har afsløret gerningsmændenes køretøj, oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

»Vi har sporet gerningsmændenes færden umiddelbart efter indbruddet, og bilen er set køre med høj hastighed ad motorvejen i sydlig retning, omkring kl. 5.00. Hvis man har set bilen, eller har nogle oplysninger om, hvor den kan stå henne, så vil det være en stor hjælp for vores videre efterforskning af sagen,« siger vicepolitiinspektør Lennart Glerup.

Der er tale om en om BMW 5-serie, model E60, årgang 2008-2010, oplyser politiet. Bilen er muligvis grå/koksgrå, men farven er mere usikker. Bilen har muligvis en skade på højre side af bagenden.

Har du oplysninger, kan politiet kontaktes på telefon 114.

sbl

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen