Mistænkt for skyderi: Sidste gerningsmand i Vestegns-skyderi anholdt i lufthavn

Vestegns Politi har anholdt den anden formodede gerningsmand til et skyderi i Brøndby den 28. december. Den 20-årige anholdte blev pågrebet i Københavns Lufthavn søndag.

Artiklens øverste billede
En 22-årig mand mistede livet 28. december i en skudepisode i Hallingsparken i Brøndby Strand. Arkivfoto: Presse-fotos.dk

Det taler Danmark om lige nu. Modtag vores daglige nyhedsbreve for at blive opdateret på de væsentligste nyheder. Klik her, indtast din mailadresse og tilmeld dig.

28. december mistede en 22-årig mand livet ved et skyderi i Hallingsparken på Københavns Vestegn.

I den forbindelse udsendte Vestegns Politi en efterlysning på to formodede medvirkende til skyderiet.

Søndag lykkedes det så Vestegns Politi - i samarbejde med Københavns Politi - at pågribe den sidste formodede gerningsmand i sagen. En 20-årig mand blev anholdt i Københavns Lufthavn, da han rejste ind i Danmark via lufthavnen.

Det oplyser Vestegns Politi i en pressemeddelelse mandag morgen.

I sidste uge anholdt Vestegns Politi den første formodede gerningsmand i sagen, da en 25-årig mand meldte sig selv til politiet. Begge formodede gerningsmænd til skyderiet er nu i politiets varetægt.

»Vi har nu anholdt de to personer, som vi har efterlyst i sagen. Efterforskningen i denne sag er ikke færdig, men det er klart, at vi er tilfredse med, at disse anholdelser nu er foretaget,« udtaler vicepolitiinspektør Peter Malmose fra Vestegns Politi i pressemeddelelsen.

Den 20-årige fremstilles i grundlovsforhør senere mandag i Retten i Glostrup.

sbl

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen