Brød ind to gange samme sted på én nat: Ukendte gerningsmænd stjal flere designermøbler

En uheldig virksom på Frederiks Plads i Aarhus C havde natten til onsdag indbrud hele to gange på samme nat. Her lykkedes det ukendte gerningsmænd at stjæle flere designermøbler.

Artiklens øverste billede
I nattens mulm og mørke knuste ukendte gerningsmænd natten til onsdag omkring klokken 1.25 ruden til en virksomheds lokaler på Frederiks Plads ved krydset Marselisborg Allé og Jægergårdsgade i Aarhus C. Her lykkedes det tyveknægtene at stjæle flere designermøbler, som stod på stedet. Arkivfoto.

Det taler Danmark om lige nu. Modtag vores daglige nyhedsbreve for at blive opdateret på de væsentligste nyheder. Klik her, indtast din mailadresse og tilmeld dig.

I nattens mulm og mørke knuste ukendte gerningsmænd natten til onsdag omkring klokken 1.25 ruden til en virksomheds lokaler på Frederiks Plads ved krydset Marselisborg Allé og Jægergårdsgade i Aarhus C. Her lykkedes det tyveknægtene at stjæle flere designermøbler, som stod på stedet.

En patruljevogn kørte efterfølgende til gerningsstedet for at sikre spor, mens flere patruljer søgte med lys og lygte efter gerningsmændene. Dog uden det store held.

Men bare godt og vel tre timer senere var den gal igen, da alarmen atter gik hos selvsamme virksomhed.

Denne gang var der blevet knust et andet vindue, alt imens flere designermøbler nu også blev stjålet fra et andet af virksomhedens lokaler.

En patrulje var hurtigt på pletten, men gerningsmændene formåede endnu engang at flygte i ly af mørket, inden politiet dukkede op.

Det melder Østjyllands Politi i onsdagens døgnrapport.

Østjyllands Politi efterforsker nu sagen nærmere og hører samtidig gerne fra eventuelle vidner.

Politiet kan kontaktes på 114.

af

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen