Ukrainsk metal på Train

Det hotteste navn på den ukrainske metalscene, Jinjer, kommer til Train til september.

Artiklens øverste billede
Ukrainske Jinjer spiller groove-metal. Oplev dem på Train 25. september. Pressefoto

På blot 10 år har det ukrainske progressive groove metal-band Jinjer skabt deres helt egen position i heavy metal-landskabet.

Bandet vandt i deres første år prisen for bedste ukrainske metalband – en pris de genvandt flere år senere.

I 2016 udgav de albummet ”King of everything”. Singlen ”Pisces” blev en game changer for bandet og den fik hurtigt millioner af streams og views. De har turneret verden rundt og har blandt andet delt scener med bands som Arch Enemy, Cradle Of Filth og DevilDriver.

I oktober 2019 skruede Jinjer endnu mere op for varmen, da de udgav deres hårdeste udgivelse til dato: ”Marco”.

»Jinjer følger ingen andre regler end deres egne, og de fortsætter med at være et af de travleste, mest talentfulde og mest spændende bands i dag,« skriver Train i en pressemeddelelse.

Sidst Jinjer besøgte Danmark var det i et udsolgt Pumpehuset i 2019. Til september 2021 bringer kvartetten deres eksplosive blanding af groove metal og hardcore progressive metal til endnu større rammer i Train. Det sker 25. september kl. 20.

Special guest: Humanity’s Last Breath + support: Hypno5e.


Vil du hver onsdag have overblikket over byens kulturliv direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Århus Onsdags nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Århus Onsdag på listen og tryk tilmeld.
d

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen