Søren Poppe var med til at sætte kulør på finaledagen i Lunden. Her overrækker han præmien til vinderkusken Bent Svendsen.

Søren Poppe var med til at sætte kulør på finaledagen i Lunden. Her overrækker han præmien til vinderkusken Bent Svendsen.

TRAV:

Søren Poppe deltog i årets finalefest

Ved årets finalefest på Lunden fik musikeren Søren Poppe æren af at uddele en af vinderpræmierne. Steen Juul genvandt titlen som årets danske championtræner, mens tre af travbanens andre profiler også kunne høste en DM titel

Af
Af Carsten Bundgaard

Med et stort publikum i Lunden fik Charlottenlund Travbane et flot punktum på en sæson med både plusser og minusser. Musikeren Søren Poppe fik æren af at overrække sejrspræmien i et af stævnets 10 løb, hvor totalisator-omsætningen nåede op på over en million kroner. Han er ofte at finde på tilskuerrækkerne på Lunden. "Det giver et kick i maven at være til travløb, når man også har satset lidt i totoen. Et travløb tager kun få minutter. Man behøver ikke sidde og gabe i lang tid for at finde ud af, om man har vundet eller tabt," siger Søren Poppe.

Årets danske championtræner

Rent sportsligt klarede Charlottenlund Travbane sig igen fornemt på landsplan. Lunden-træneren Steen Juul genvandt titlen som Danmarks mest vindende travtræner til trods for, at Steen Juul ikke har kørt løb siden begyndelsen af oktober, hvor han kom ud for et grimt styrt. 2008 indbragte også tre DM-titler til Kristina Jensen som DM vinder for amatørkuske, Mark Larsen fik det danske mesterskab i monte, der er ridetravløb, og endelig blev Jens de Rosche dansk mester for staldansatte jockeys.

Robert Hansen på banen

Den gamle travbane nord for Hellerup har løb hele vinteren. Hver søndag i første kvartal og med en ny spændende hesteejer på holdet. Skuespilleren Robert Hansen fra Vild med dans er nybagt hesteejer, og han har fået opkaldt hesten efter sig. Playboy Robert. Den nu toårige hest skal døbes en af de kommende søndage på Charlottenlund Travbane, og det vil være med Robert Hansen på pladsen.
"Det er en meget spændende hest med en god afstamning. Vi har store forventninger til den, men det skal selvfølgelig op til bevis," fortæller træneren Magnus Ladegaard.

Krisen kradser

Spillet på travbanen i Lunden levede generelt ikke op til cifrene fra 2007. Det startede ellers lovende, men så skiftede banen fra løb om søndagen til løb om fredag, og det var ikke en succes. Lunden har nu taget konsekvensen og afholder kun et fredagsstævne i 2009. Det bliver i slutningen af august i forbindelse med afholdelsen af Dansk Trav Derby. Løbene i Lunden begynder klokken 13.00 på søndag, hvor der er fri entre.
redaktion@lokalavisen.dk

null

Publiceret 08 January 2009 03:00