Et nyt Cobras er født

Arbejdsgruppe har overtaget resterne af det konkursramte selskab og vil genskabe det lokale ishockeyhold på eliteniveau med gamle Rungsted-dyder i højsædet

Af
Peter Klar

Der skal fortsat spilles ishockey på eliteniveau i Rungsted. En kreds af personer er gået sammen og har ansøgt om licens til AL-Bank Ligaen 2009-2010.
Personkredsen tæller tidligere Cobras-direktør Philip Filipsen og den nuværende Cobras-spiller Thomas Johnsen samt tidligere og nuværende formand for Cobras Support, Jacob Duch-Pedersen og Rene Meyer.
"Det nye Cobras," som personkredsen indtil videre omtaler sig selv, har i de seneste uger arbejdet med mulighederne for at etablere grundlag for et nyt elitehold i Rungsted, og i fredags nåede de til enighed med kurator for det konkursramte Nordsjælland Cobras A/S om overtagelse af størsteparten af aktiverne i Nordsjælland Cobras.
Ifølge Philip Filipsen er det vigtigt for arbejdsgruppen, at der er en høj grad af sikkerhed for, at indtægterne kan dække de omkostninger, som selskabet påtager sig, herunder til spillerlønninger.
Derfor har arbejdsgruppen også været i dialog med størsteparten af holdets tidligere sponsorer, som i vid udstrækning har tilkendegivet deres støtte til den lagte strategi.
"Det fremtidige Cobras vil stå i de gamle dyders tegn. Det er planen at opbygge et hold, der i vid udstrækning består af "gamle", kendte Rungsted-spillere, en række af de ynge kræfter fra lokalområdet og de omkringliggende klubber, tilsat enkelte udenlandske spiller, primært fra Sverige," siger Philip Filipsen og forklarer, at holdet vil vende tilbage til de gamle værdier.
Blandt andet skal holdet skal spille i de gamle Rungsted-farver rød, hvid og blå.
"Det er vores håb, at vi med denne strategi kan genskabe tilskuerinteressen og opbakningen til eliteishockey i Rungsted," siger Philip Filipsen.
I de kommende måneder skal der arbejdes videre med opbygningen af organisationen og holdet.
Thomas Johnsen er blevet ansat som salgs- og marketingschef, og fra den tidligere administration har Julie Grath sagt ja til at forsætte sit arbejde for Cobras.
Blandt de aktiver, som arbejdsgruppen har overtaget fra Nordsjælland Cobras A/S, er hjemmesiden www.cobrashockey.dk, hvor man vil kunne følge forberedelserne til den nye sæson.
"Inden længe kan vi forhåbentlig offentliggøre de første spillerkontrakter," siger Philip Filipsen.

null

Publiceret 05 May 2009 14:41