Martin Bernburg fik 10 fantastiske minutter på Rasunda Stadion i Stockholm, da Danmark besejrede Sverige 1-0. Foto: Birger Vick

Martin Bernburg fik 10 fantastiske minutter på Rasunda Stadion i Stockholm, da Danmark besejrede Sverige 1-0. Foto: Birger Vick

Bernburg:

"Jeg skulle bare løbe uafbrudt"

Af
Af Jesper Saxov

Da Danmark sikrede sig tre yderst vigtige point med en smal 1-0 sejr over Sverige på Råsunda Stadion lørdag aften, kunne FC Nordsjællands spydspids Martin Bernburg glæde siger sin anden optræden i den danske landsholdstrøje. Ifølge fcn.dk var det en stor oplevelse for angriberen at være med til at sikre den danske sejr.

- Vi har de tre point, og det var en fed oplevelse at være med til. En fantastisk optakt til to ugers sommerferie. Der var rigtig mange spændende momenter i 1. halvleg, mens det kneb lidt for os efter pausen. Det var måske ikke så pænt at se på, men det er helt ligegyldigt nu. De tre point betyder alt, og giver Danmark alle muligheder for at komme til VM. Martin Bernburg fik godt 10 minutter, da han blev skiftet ind i stedet for Nicklas Bendtner, og træner Morten Olsen havde givet Bernburg helt klare instruktioner for sin rolle på holdet.

- Da jeg kom ind var beskeden bare, at jeg skulle løbe uafbrudt og jagte alt. Det havde jeg det fint med. Jeg skulle bare bruge kræfterne, men selvfølgelig havde jeg da også lige håbet, at der var blevet en målchance, så vi kunne have lukket kampen. De danske spillere fik også god opbakning fra 4-5.000 medrejsende fans, som virkeligt fik sat gang i løjerne på tribunen. I det hele taget var Stockholm godt og grundigt indtaget af røde og hvidklædte danskere, som festede igennem i den centrale bymidte uden der opstod nogen former for ballade.

Næste chance for at Martin Bernburg får spilletid på det danske landshold er den 12. august, hvor Danmark spiller en venskabskamp mod Chile på Brøndby Stadion. Når det næste gang for alvor går løs i VM-kvalifikationen er den 5. september i Parken, hvor Danmark tager imod Portugal.

Publiceret 07 June 2009 03:00