Henrik Kildentoft tipper 2-0 til FCN, over Randers FC

Henrik Kildentoft tipper 2-0 til FCN, over Randers FC

Henrik Kildentoft:

- Vi vil vinde for "Jonas"

- Det er dejligt med de positive meldinger, og nu kan vi fokusere på søndagens kamp, siger Kildentoft og spåer 2-0 til FCN over Randers.

Siden Jonathan Richters ulykke har fodbold været meget fjernt for FC Nordsjællands spillertrup, der har koncentreret alle tanker om fodboldvennens skæbne. Heldigvis har meldingerne fra Hvidovre Hospital i de seneste dage været mere og mere positive, og det gør det nu muligt igen at spille fodbold og tænke på søndagens kamp.
Henrik Kildentoft udtrykker det således:
- Det er så dejligt med de positive meldinger. Det løsner lidt i hovedet, så vi bedre kan fokusere på fodbolden igen. Jeg har hele tiden vidst, at vi ville spille mod Randers, og at vi vil vinde for "Jonas", og selv om det ikke er overstået endnu er de fantastiske meldinger virkelig noget, vi kan bruge.
- Nu tager vi én kamp af gangen, og jeg er sikker på, at vi bruger det her positivt, siger Henrik Kildentoft.- Vi vinder 2-0 og jeg bliver første målscorer. Statistisk set bør jeg snart score igen, siger Henrik Kildentoft, der har nettet fire gange tidligere i SAS Ligaen.
/BV

Publiceret 01 August 2009 20:10