Øresunds stregspiller Tine Møller scorede tre gange og tilkæmpede sig igen flere straffekast. Arkivfoto: Claus Dalskov

Øresunds stregspiller Tine Møller scorede tre gange og tilkæmpede sig igen flere straffekast. Arkivfoto: Claus Dalskov

Øresund fortsat uden point

Øresunds håndbolddamer tabte også den tredje kamp, denne gang med 24-17 til Lyngby på udebane

Af
Claus Beyer Ottedahl

Tredje gang var heller ikke lykkens gang for Øresunds håndbolddamer, og de ellers så sejrsvante spillere måtte endnu engang forlade banen uden point, da hjemmeholdet Lyngby vandt kampen sikkert med syv mål, 24-17.


Træner Brian Stokholm var efter kampen dog på ingen måder utilfreds med sit hold, men konstaterede, at man med blot 17 scoringer ikke kan vinde en kamp i 1. division.

"Vi var godt med i det meste kampen, men kunne ikke følge med i slutningen. Vi var forberedt på, at Lyngby ville dække meget offensivt, og vi have fundet nogle gode løsninger til at åbne deres forsvar. Dette lykkedes i mange perioder, men hvis vi skal have fuld succes med spillet, så skal vi have mere tålmodighed til at spille os igennem. Vi var flere gange tæt på at komme op til dem, men vi manglede det sidste, " sagde Brian Stokholm lige efter kampen.


Øresund blev mødt af et meget offensivt orienteret forsvar i Lyngbyhallen, og det gav store problemer. Øresunds eget forsvar fungerede perfekt, og igen stod Gitte Müller en fantastisk kamp. At holde Lyngby nede på 24 mål er en godkendt præstation, men blot 17 scoringer er ikke nok til at byde et 1. divisionsmandskab op til kamp.


Øresund har nu mødt tre af de hold som man må forvente ender i toppen af rækken, og på lørdag møder Øresund så Nykøbing på hjemmebane, også et hold som man forventer sig meget af i denne sæson, men Øresund er endnu ikke skræmt.


"Jeg synes fantisk, at vi har gjort det udemærket indtil nu," sagde Brian Stokholm og fortsatte: "Jeg ved at Nykøbingskampen bliver svær, men herefter kommer vi til at møde nogle af de hold, hvor vi skal have point. Vi har lært en masse af de første kampe som vi kan tage med i resten af sæsonen. Jeg er ikke helt nedtrykt over nederlagene, men selvfølgelig ærger det mig, og specielt det at vi ikke helt overholder vores aftaler. Men vi har lært en masse vi kan tage med," sluttede Brian Stokholm, som håber at der vil komme rigtig mange i Langebjerghallen på lørdag, hvor der er gratis adgang til kampen, da målklubben har betalt entréen.


Håndbold
1, division damer
Lyngby-Øresund 24-17 (12-7)
Øresund: Christina Pedersen 6, Camilla Dahlbergen 4, Tine Møller 3, Camilla Skovby-Andersen 2, Anita Rasken 1, Jeanette Pedersen 1.
Tilskuere: 75

Publiceret 04 October 2009 09:00