Peter Graulund scorede for fjerde gang i SAS-Ligaen i 2-1 sejren over SønderjyskE. Arkivfoto: Allan Baden.

Peter Graulund scorede for fjerde gang i SAS-Ligaen i 2-1 sejren over SønderjyskE. Arkivfoto: Allan Baden.

AGF kom i gang igen med sejr over SønderjyskE

Uden at imponere fik AGF stoppet stimen af nederlag med en 2-1 sejr på NRGi Park over SønderjyskE

Af
Af Jeppe Rafn

AGF lagde frisk fra start i lørdagskampen på NRGi Park mod SønderjyskE. Efter ni minutter fik Graulund masser af plads i venstre side efter en stikning i dybden. Han sendte den ind i fødderne til Benny Feilhaber, som forsøgte at chippe den videre ind i feltet. Bolden ramte først Sølvi Ottesen og ændrede retning og dernæst Anders Egholm, som stod lige foran målmanden, der ikke kunne nå at reagere. 1-0 til AGF.
David Devdariani havde et par nærgående forsøg lige efter målet, men herefter kom SønderjyskE bedre med og fik flere gode chancer efter dødbolde. Den største chance kom efter en halv time, da Steffen Rasmussen gik fejl af et hjørnespark, men han slap med skrækken, da Anders Østlis hovedstød prellede af på overlæggeren.

Pande ud

David Devdariani var uheldig ikke at bringe AGF på 2-0 i starten af 2. halvleg. Han tog en slalomtur forbi 3-4 modspillere og forsøgte at chippe bolden over keeperen, men uheldigvis ramte bolden målmand David Ousted i panden og røg ud i spil igen.
SønderjyskE var stadig farlige især på dødbolde, og indskiftede Søren Frederiksen blev spillet fri foran mål, men Steffen Rasmussen kom godt ud og blokerede skuddet.
Et kvarter før tid gjorde Graulund det til 2-0 med et følt skud med venstrebenet. Målet afsluttede dagens bedste angreb med præcise førstegangsafleveringer og til sidst en hælaflevering fra Feilhaber til Graulund.
Så var kampen afgjort, troede de 8.410 tilskuere, men et par minutter før tid fik SønderjyskE endelig noget ud af deres mange nærgående forsøg efter dødbolde. Et hjørnespark fik lov at passere ind over mål til Nicolaj Agger, der blot et par meter fra målstregen fik puffet bolden forbi Steffen Rasmussen.
AGF holdt stand de sidste minutter og fik sejren, som sender dem op på en foreløbig tredjeplads i SAS-Ligaen.

Publiceret 04 October 2009 13:00