Therese Deemand blev topscorer for Hørsholm 79ers med 12 point i kampen mod Falcon. Foto: Claus Dalskov

Therese Deemand blev topscorer for Hørsholm 79ers med 12 point i kampen mod Falcon. Foto: Claus Dalskov

Bolden ville ikke i kurven

Hørsholm 79ers basketballdamer kæmpede forgæves til det sidste og tabte kampen til Falcon med 69-73

Af
Claus Beyer Ottedahl

Det var et tæt og intens opgør i Hørsholm 79ers damers første kamp, da Falcon kom på besøg i Fire Arena. Men Hørsholm kæmpede forgæves, og selvom hjemmeholdet havde flere muligheder for at afgøre kampen i sidste periode, så var heldet ikke med damerne. Bolden dansede rundt på kurven, men i ville bolden ikke, og gæsterne fra Falcon fik deres anden sejr i sæsonen, da de vandt kampen med fire point, 73-69.
"Vi var ikke skarpe nok i angrebet eller i forsvaret, - Falcon fik flere gange både to til tre chancer i deres angreb, og er ikke godt nok" sagde holdets rutinerede Anne Thorius efter kampen. "Vi havde vores muligheder i kampen, men slog ikke til. Der var positive ting at gå videre i sæsonen med, men også ting der skal retts op på," sluttede Anne Thorius på vej mod omklædningsrummet.
Det blev tæt kamp som blev lagt ud i et højt tempo. Begge hold scorede 23 point i de første 10 minutter, men i anden periode lykkedes det gæsterne at trække fra, og Falcon kunne gå til pausen med en seks points føring.
Efter pausen kom hjemmeholdet godt igen, og det lykkedes at bringe sig i front med to point før den sidste periode. Hørsholm havde problemer med at lukke af i forsvaret, og specielt for gæsternes stærke Chelsea Lutha som scorede hele 27 point kampen, og i den anden ende manglede skarpheden i afslutningerne, og bolden dansede mange gange på kurven, uden at den ville igennem nettet.
Så trods et hårdt kæmpende Hørsholm mandskab, så var det Falcon der i sidste ende løb med sejren på 73-69.
"Vores indsats var al for svingende i dag, det gik op og ned gennem kampen," sagde Hørsholms nye svenske coach Johan Enbom efter kampen. "Og set ud fra det faktum, at vores spil har været meget bedre i optakten til sæsonen, så er det en smule frustrerende. Men vi ser frem til de kommende kampe," sluttede Johan Enbom.

BASKETBALL

Dameligaen
Hørsholm 79ers – Falcon 69-73
(23-23, 11-17, 20-12, 15-21)
Hørsholm 79ers: Therese Deemand 12, Signe Boye Knudsen 11, Anne Thorius 11, Line Piechnik 7, Katrine Hounsgard 6, Sofie Gilling 5, Jessica Pike 5, Helena Borland 4, Caroline FRiis 3, Leonora Bryndum 3, Sophie Risom 2.
Falcon: Chelsea Lutha 27, Anne Hee Pedersen 12, Sofie V. Nielsen 12, Anne Kathrine Blyme 11, Krisoula Katsarella 4, Tnna B. Sigmundsdottir 3, Mia M. Obbekjaer 2, Gabriella Nedic 2.

Publiceret 04 October 2009 12:00