Stephan Petersen scorede det første mål mod Brøndby. Desværre gik det herefter galt for FCN, der måtte rejse hjem med et 6-3nederlag. (Foto Birger Vick)

Stephan Petersen scorede det første mål mod Brøndby. Desværre gik det herefter galt for FCN, der måtte rejse hjem med et 6-3nederlag. (Foto Birger Vick)

Katastrofalt forsvarsspil kostede dyrt

FCN spillede i store perioder Brøndby baglæns ud af banen, men hovedrystende fejl kostede i det lange løb dyrt

Af
Af Jesper Saxov

Det så længe så godt ud for FCN i første halvleg på Brøndby stadion efter Stephan Petersen havde bragt udeholdet i front med 1-0, men håbløst forsvarsspil kostede et straffespark i første halvlegs sidste minutter, som Morten Rasmussen sikkert omsatte til mål.

Det var lige hvad der ikke måtte ske for FCN, der ellers havde spillet en fantastisk flot første halvleg, hvor hjemmeholdet størstedelen af tiden blot agerede statister. Ud over Petersens scoring, havde FCN flere gode muligheder for yderligere scoringer, men manglende skarphed holdt hjemmeholdet inde i kampen.

Efter pausen gik FCN helt i selvsving. Den ene foræring efter den anden til hjemmeholdet gav tre scroinger, og så så det pludseligt rigtigt skidt ud. Rawez Lawan og Nicki Bille gav dog FCN fornyet håb med to scoringer på to minutter. Herefter var FCN tæt på yderligere scoringer, men til sidst var det Brøndby, der kunne udnytte FCN's offensiv til to yderligere scoringer.

Når man forærer modstanderen tre-fire mål i løbet af en kamp, er det utroligt svært at få point med hjem fra Brøndby stadion. Der bliver rigtigt meget at arbejde med det næste stykke tid på træningsbanen for Morten Wieghorst, da forsvaret endnu engang forærede utroligt meget væk. Der er scoret 12 mål mod FCN i de sidste tre kampe, og det er ufatteligt meget på dette niveau.

Publiceret 04 October 2009 19:18