Rungsted var godt med i den første halve time i udekampen mod Rødovre, men tre fejl kostede dyrt og hjemmeholdet vandt 5-2. ARkivfoto: Claus Dalskov

Rungsted var godt med i den første halve time i udekampen mod Rødovre, men tre fejl kostede dyrt og hjemmeholdet vandt 5-2. ARkivfoto: Claus Dalskov

Rungsted tabte til Rødovre

I kampen mod Rødovre leverede Rungsted en god første halv time, men fejl i sidste halvdel sikrede Rødovre sejren med 5-2

Af
Claus Beyer Ottedahl

Der var lagt op til et spændende lokalopgør mellem de to rivaler fra Rungsted Cobras og Rødovre, og de 1127 tilskuere i Rødovre Skøjtehal fik 30 spændende minutter, men herefter lavede Rungsted tre fejl som hjemmeholdet straffede hårdt, og vandt kampen med 5-2.

"Det var ikke vores dag i dag," sagde træner Per Holten Møller lige efter kampen, men der var også positive ting i kampen som holdet kan bruge fremad.

"Vi spillede en god første halv time, og efter en målløs 1. periode kom der gang i scoringerne. Rødovre bragte sig foran med 2-0, men Morten Poulsen fik reduceret til 2-1, og efter 30 minutter havde vi powerplay og havde en god mulighed for at få udlignet. Men vi begik en fejl, og det straffede Rødovre omgående med en scoring i modsatte ende til 3-1. I sidste periode begik vi yderligere to fejl som blev straffet, så selvom Peter Persson fik reduceret undervejs til 4-2, så var Rødovres sejr helt i orden," sagde Per Holten Møller.

På fredag spiller Rungsted igen på hjemmebane, her kommer Esbjerg på besøg. Esbjerg har vundet tre ud af sine fire kampe indtil nu, men Per Holten Møller tror på en sejr.

"Rødovre er en del bedre en de øvrige hold i ligaen, men netop Esbjerg tror jeg er meget lige med os. Jeg tror på, at vi kan sikre os sejren, men det bliver en spændende kamp og jeg håber at der igen kommer mange tilskuere i skøjtehallen og bakker holdet op," siger Per Holten Møller, og han slutter med lidt info om tilbagevendte Nicolas "Mini" Monberg: "Mini er i fuld gang med at træne sig op til at kunne gå med i kamp, men vi presser ikke for hårdt på. Mini er meget motiveret, og han spillede sidste år i 1. division på Amager, men det er vigtigt, at han er helt klar før han kommer i kamp."
Dermed kan fansene igen se frem til at gense Mini spille for sin barndomsklub, Rungsted, efter tre års fravær. Mini spillede to sæsoner hos Hvidovre og senest altså i 1. division for Amager.

ISHOCKEY
AL-BANK Ligaen

Rødovre – Rungsted 5-2
(0-0, 3-1, 2-1)
Mål:
1-0 Jannik Karvinen (24.42), 2-0 Morten Andreasen (25.20), 2-1 Morten Poulsen (28.07), 3-1 Martin Arup (30.43), 4-1 Jannik Karvinen (40.29), 4-2 Peter Persson (48.32), 5-2 Jannik Karvinen (54.17).
Tilskuere:
1.127


Publiceret 06 October 2009 22:48