Rungsted presede hårdt på foran Esbjerg smål for at komme på måltavlen, men det lykkedes ikke og helt fortjent vandt gæsterne med 3-0. Foto: Claus Dalskov

Rungsted presede hårdt på foran Esbjerg smål for at komme på måltavlen, men det lykkedes ikke og helt fortjent vandt gæsterne med 3-0. Foto: Claus Dalskov

Rungsted kunne ikke ryste Esbjerg

Af
Claus Beyer Ottedahl

Over 1000 tilskuere så Rungsted tabe hjemmekampen til Esbjerg med 3-0. De mange tilskuere gjorde hvad de kunne for at bakke et hårdt kæmpende hjemmehold op, men gæsterne fra Esbjerg lod sig på ingen måde ryste, og med et forrygende defensivt spil sikrede gæsterne sig fortjent sejren i Hørsholm Skøjtehal.

Efter kampen var der også ros fra Rungsteds træner til det gæstende hold:
"Esbjerg fortjener ros for deres indsats, og vi evnede desværre ikke at score det ene mål som kunne have givet os den ekstra tro og gejst som ville kunne bringe os ind i kampen. Jeg synes vores unge spillere gjorde det godt, og de mange tilskuere gav os en fantastisk støtte. Jeg håber, de bliver ved med at komme, for vi har brug for dem alle," sagde Per Holten Møller efter kampen.

Esbjerg bragte sig foran 1-0, da man havde spillede godt halvdelen af første periode. Rungsted startede ellers godt, og kom også til mange gode afslutninger. Men efter gæsterne scoring begyndte det at knibe med at komme til afslutning, og der blev ikke scoret flere mål i første og anden periode.

I sidste periode bragte Esbjerg sig foran med 2-0 efter godt otte minutter i perioden, og da Rungsted satsede på en reducering i kampens slutning, og tog målmand Johan Asplund ud til fordel for en ekstra mand i angrebet, så lykkedes det gæsterne at score kampens sidste mål og vandt dermed 3-0.

Ishockey
AL-BANK Ligaen

Rungsted Cobras – Esbjerg 0-3
(0-1, 0-0, 0-2)

Publiceret 09 October 2009 22:00