FC Nordsjællands anfører Nicolai Stokholm (i rød trøje) kigger nedad i tabellen.

FC Nordsjællands anfører Nicolai Stokholm (i rød trøje) kigger nedad i tabellen.

Stokholm har kig på stregen

FCN-anføreren vil så langt væk fra nedrykningsfare som muligt

Af
Jens Berg Thomsen

FC Nordsjællands anfører, Nicolai Stokholm, har kig på nedrykningsstregen. Efter en god start for Farum-klubben er det nu blevet til nederlag i de seneste tre kampe.
"Personligt kigger jeg nedad. Jeg fokuserer på, at vi skal så langt væk fra nedrykningsstregen som overhovedet muligt. Lige nu er stregen tæt på, og det skal vi have respekt for. Derfor kigger jeg nedad lige nu, siger Nicolai Stokholm til Tipsbladet.dk
FC Nordsjælland ligger i øjeblikket nummer ni og har indkasseret 12 mål i de seneste tre kampe.
"Vi lukker for mange mål ind, og det er jo det, som afgør fodboldkampe. Nogle gange har det været stolpe ud, men vi må også erkende, at vi andre gange ikke har været gode nok. Vi kan ikke blive ved med at sige til os selv, at vi spiller pænt, for vi skal altså til at have point," lyder det fra anføreren.

God start

Den rutinerede midtbanemand håber, at nordsjællænderne finder de gode takter frem fra begyndelsen af sæsonen, hvor det blev til syv point i de første tre kampe.
Vi var rigtig gode i starten, hvor vi næsten ikke lukkede mål ind. Vores presspil fungerede godt, og det er nok det, der ikke har fungeret i de sidste par kampe," siger Nicolai Stokholm.
På grund af landsholdspausen skal FC Nordsjælland først i kamp igen den 17. oktober, hvor topholdet OB kommer på besøg i Farum Park.

Publiceret 09 October 2009 09:08