Amerikanske Jessica Pike blev topscorer med 16 point i hjemmekampen mod Aabyhøj. Foto: Claus Dalskov

Amerikanske Jessica Pike blev topscorer med 16 point i hjemmekampen mod Aabyhøj. Foto: Claus Dalskov

God afslutning var ikke nok

Hørsholm 79ers basketball damer tabte i overtid til Aabyhøj efter et godt comeback i den ordinære kamp

Af
Claus Beyer Ottedahl

Som i Hørsholm 79ers første kamp mod Falcon kom holdet rigtig skidt fra start, og efter de første 10 minutter var gæsterne foran med 23-15. Fra starten af anden periode lykkedes det dog Hørsholm at reducere Aabyhøjs føring til kun fire point, men før pausen lykkedes endnu engang Aabyhøj at lægge afstand til hjemmeholdet, og gæsterne var i front med 34-26 før de to sidste perioder.

Tredje periode skabte ikke meget håb om sæsonens første sejr til Hørsholm, da Aabyhøj udbyggede sin føring med yderligere to point, og det så næsten håbløs ud inden de sidste 10 minutter.

Men en kamp er jo aldrig slut før den bliver fløjtet af, og specielt Therese Deemand fik i de sidste 10 minutter gang i sine afslutninger, og på næsten mirakuløsvis fik Hørsholm kæmpet sig tilbage i kampen, da det lykkedes at vinde de sidste 10 minutter med 15-5, og dermed sikre sig en ny chance for sejr i overtid.

Det blev dog Aabyhøj der viste den største træfsikkerhed i overtiden, og med seks point sikrede de sig sejren med 64-58, og Hørsholm måtte endnu engang forlade Fire Arena som taber.

Efter kampen var Head Coach Johan Enbom heller ikke tilfreds med det han så på banen:
"Endnu engang overholder vi ikke de aftaler vi har indgået, og så kan man ikke vinde på dette niveau. Jeg ser dog til en ny træningsuge, hvor vi kan arbejde med de ting der mangler lige nu, og så er vi klar igen på lørdag, hvor vi tager i mod Værløse her i Fire Arena."

BASKETBALL

Dameligaen
Hørsholm 79ers – Aabyhøj 58 -64
(15-23, 11-11, 14-16, 15-5, 3-9)
Hørsholm 79eres: Jessica Pike 16, Therese Deemand 15, Line Piechnik 12, Anne Thorius 10, Katrine Hounsgaard 3, Sofie Gilling 2.
Tilskuere: 115

Publiceret 11 October 2009 10:00