WEB-TV:

Ung golfspiller på plejehjem

Den uheldige golfspiller Oliver Suhr, der brækkede begge ankler for tre uger siden, er ved godt mod og ved at blive overflyttet til et plejehjem

Af
Tekst

foto og video: Mads Hussing

Et plejehjem i Holte bliver hjemmet i den kommende tid for den uheldige golfspiller Oliver Suhr, der brækkede begge ankler, og flækkede det ene skinneben i et vandland. Oliver Suhr lå først på Randers Sygehus, men siden 18. september har han ligget på sygehuset i Hillerød.
"Jeg tager en dag ad gangen, og selvom det er nogle halvlange dage, så går tiden da heldigvis," siger Oliver Suhr der har en rutinepræget dag med morgenmad, fysioterapi, frokost, TV-kigning, gæster, aftensmad og til sidst noget mere TV-kigning.

"Forleden dag skete der dog noget ekstraordinært. Jeg har fået en kørestol og trillede ned i stuen, og ind af døren kom en kvinde der var godt i gang med føde, og lige foran mig kom barnet ud. Det blev en pige," siger Oliver, der også fortalte at han stille og roligt trillede væk fra optrinnet.

Selve historien om badelandsulykken fortæller Oliver Suhr gerne om, selvom historien er fortalt mange gange før.

"Vi var i badeland for at slappe lidt af, og jeg gik op ad trapperne til rutschebanen. Der var ikke afspærring for, så jeg troede at rutschebanen var åben. Da jeg kom op på toppen kunne jeg se at vandet ikke kørte, men det fik vi nogle medarbejdere til at tænde for," siger Oliver og fortsætter:

"Jeg lod vandet køre lidt, så jeg havde noget vand at glide på på vej ned. Men forenden af røret var der ikke samlet sig nok vand, så jeg stoppede ikke i vandet, men gled direkte ind i en kant med begge ben. Anklerne sprang nærmest i luften."

Der kom så mere og mere vand i bassinet mens Oliver lå der, og det gjorde måske at smerten blev holdt nede.

"Jeg tror det gjorde så ondt at det ikke gjorde ondt. Jeg er nok i choktilstand lige på det tidspunkt, så jeg mærker ikke en kæmpe smerte," siger Oliver Suhr der heldigvis ikke har mistet modet.

"Det er sur røv i øjeblikket, men det er en periode der bare skal overståes. Jeg har sagt til familien, kæresten og vennerne at de ikke behøver at hænge her hele tiden, for jeg er ikke ved at dø. Jeg prøver at holde humøret oppe og heldigvis er folk på hospitalet utroligt søde," siger den uheldige golfspiller der har problemer med alle basale ting.

"Det er møgbesværligt at komme i bad, og jeg kan ikke engang tørre mig selv," lyder det bramfrit, inden Oliver taler om de gode ting der kommer til at ske:

"Der er folk der har samlet penge ind, så jeg kan komme på Skodsborg (genoptræning red.) en måned. Det bliver når jeg er kommet længere i forløbet. Jeg har også fået livsvarigt medlemsskab af ECCO Touren og de har også sagt at jeg altid får stillet en golfvogn til rådighed, så jeg kan komme rundt. Det er jo virkelig sødt, også selvom jeg slet ikke er så langt i mit hoved endnu," siger Oliver Suhr der har fået besøg af så mange, og alle har blade med.

"Jeg tror jeg har tre udgaver af hvert blad der er udgivet i denne måned."

Publiceret 13 October 2009 08:30