Peter Graulund havde AGF's største chance mod SønderjyskE. Arkivfoto: Allan Baden.

Peter Graulund havde AGF's største chance mod SønderjyskE. Arkivfoto: Allan Baden.

SønderjyskE snød AGF i overtiden

AGF tabte 1-0 til SønderjyskE på et mål to minutter inde i overtiden

Af
Af Jeppe Rafn

Det lignede meget længe en nulløsning i mandagens aftenkamp mellem SønderjyskE og AGF på Haderslev Stadion. Efter 92 minutters spil stod det stadig 0-0, men så slog hjemmeholdets Kenneth Fabricius til med et hovedstød og afgjorde kampen.
AGF spillerne var på vej ud af forsvarszonen, men blev overspillet af en aflevering frem til SønderjyskEs Morten Bertolt i feltet. Målmand Steffen Rasmussen gik fejl af bolden, og så kunne Bertolt på baglinjen lægge den ind i hovedet på en fri Kenneth Fabricius, der i selskab med tre AGF'ere fik lov at heade bolden ind i målhjørnet.

Graulund tæt på

Indtil da havde det været småt med chancer i et ikke særligt underholdende opgør. Graulund havde AGF's bedste forsøg 10 minutter før tid efter et flot opspil på højrekanten, hvorfra Frederik Krabbe fandt David Devadariani tæt under mål. Han viste stort overblik og lagde bolden til rette for Graulund, der trykkede af med det giftige venstreben. Målmand David Ousted var passeret, men nærmest på stregen stod hjemmeholdets Anders Egholm i vejen og fik afværget forsøget.
Chancen gav AGF blod på tanden, men det gav også en stor blottelse bagude i det 89. minut, hvor indskiftede Mads Jessen fik frit løb mod mål. Steffen Rasmussen kom dog godt ud af sit mål og vandt 1 mod 1 situationen mod den unge sønderjyde.
Efter weekendens kampe er AGF på 6. pladsen i SAS-Ligaen med 20 point efter 12 kampe, der har givet seks sejre, to uafgjorte og fire nederlag.

Publiceret 20 October 2009 07:41