Nikolaj Markussen højt til vejrs i kampen mod spanske Barcelona.

Nikolaj Markussen højt til vejrs i kampen mod spanske Barcelona.

Nikolaj Markussen til verdens bedste klub i 2011

Nikolaj Markussen bliver i Nordsjælland Håndbold til 2011. Derefter starter han på en topprofessionel karriere i verdens bedste håndboldklub

Af
Tekst og foto: John Jessen Hansen

Nordsjælland Håndbold har forlænget aftalen med den skud- og springstærke 211 centimeter høje Nikolaj Markussen for yderligere et år, inden han sommeren 2011 påbegynder en 4-årig årig kontrakt i verdens bedste håndboldklub Cuidad Real i Spanien. Sportschef Per Nielsen fra Nordsjælland Håndbold udtaler : "Vi er meget glade og stolte over, at Nikolaj Markussen har valgt at blive i Nordsjælland Håndbold i yderligere halvandet år, inden han tiltræder i verdens bedste håndboldklub Cuidad Real den 1. juli 2011. Nikolai er uden tvivl et af de allerstørste talenter i dansk håndbold i øjeblikket, og det vil under alle omstædigheder være et spørgsmål om tid, før han vil komme til en af de bedste klubber i Europa. Nordsjælland Håndbold håber, at man med forlængelsen frem til 2011, kan være med til at udvikle Nikolaj yderligere som håndboldspiller, så han er klar til at starte sit nye håndboldeventyr i Cuidad Real i 2011.

God løsning for Nikolaj

Agent Peter K. Bertelsen udtaler: Jeg er glad på Nikolai Markussens vegne. Det er en god løsning, at Nikolaj kan udvikle sig i trygge rammer i Nordsjælland Håndbold frem til 2011, hvor han starter i Cuidad Real. Aftalen er sat fint sammen, så alle parter er tilfredse. Det er meget bedre at han bliver halvandet år i Nordsjælland Håndbold i stedet for at rejse til Spanien nu, og så de næste par år blive lejet ud til en anden spansk klub. Vi har også allerede nu sat Nikolaj på et intensivt spanskkursus, så han kan sige andet end "si" og "no". Jeg er sikker på at han med tiden udvikler sig til en af Europas bedste håndboldspillere.

Jeg kan udvikle mig mere

Nikolaj Markussen udtaler: "Jeg har valgt at blive i Nordsjælland Håndbold i yderligere halvandet år, da jeg ser min barndomsklub som et sted, hvor jeg kan udvikle mig endnu mere som håndboldspiller inden mit skifte til Cuidad Real i 2011. Aftalen med Cuidad Real er en drengedrøm for mig. Det er naturligvis vemodigt for mig at skulle forlade min barndomsklub, men jeg glæder mig selvfølgelig til at skulle spille i en af verdens bedste klubber. Jeg håber med mit skifte til Cuidad Real, at jeg kommer til at vinde titler, og selvfølgelig udvikle mig som håndboldspiller".

Publiceret 22 October 2009 10:00