Nicki Bille fik scoret målet til 2-0 i den flotte udesejr i Århus mod AGF. (Arkivfoto Birger Vick)

Nicki Bille fik scoret målet til 2-0 i den flotte udesejr i Århus mod AGF. (Arkivfoto Birger Vick)

Flot FCN-sejr i Århus

Søren Christensen grundlagde med et dommedagsdrøn en flot 2-0 sejr i Århus, da FCN lidt overraskende snuppede alle tre point.

Af
Af Jesper Saxov

Op til den svære udekamp mod AGF, havde træner Morten Wieghorst hevet målmand Jesper Hansen op ad hatten til SAS-Ligadebut i denne sæson. Og han havde sin store andel i, at gæsterne noget overraskende kunne snuppe alle tre point med hjem til Farum og ikke mindst lægge god afstand ned til stregen, hvor der nu er otte point ned.

Det var ellers AGF, som lagde bedst ud med et tungt pres på gæsterne. Heldigvis kastede presset ikke nogle mål af sig, da Jesper Hansen spillede ganske stabilt og AGF-angriberne ikke var skarpe nok. Heller ikke FCN formåede at finde netmaskerne i første halvleg, som sluttede uden mål.

Anden halvleg startede bedre for FCN, da Henrik Kildentoft fandt en fri Søren Christensen på kanten af feltet. Han tæmmede bolden med brystet og first-timede den helt op i det ene målhjørne uden chance for AGF-keeperen. Hjemmeholdet fik svaret igen, men scoringen blev måske ikke helt korrekt underkendt. Nicki Bille fik lov til at lukke kampen, da han kunne sætte indersiden på et fremragende indlæg fra venstrekanten.

En flot sejr for FCN, der nu kan se nedrykningstsregen fra en nogenlunde betryggende afstand. Cheftræner Morten Wieghorst var også meget tilfreds med resultatet.

- Jeg er meget glad, specielt på spillernes vegne, for denne her sejr. Det er klart, at det betyder lidt ekstra, når vi ikke har fået så mange point her på det sidste. Det var ikke planen, at vi skulle komme til at stå så langt tilbage på banen, men AGF presser os over hele linjen.

Publiceret 26 October 2009 21:00