Foto: www.jb-bold.dk

Foto: www.jb-bold.dk

Nordsjællandsk klub nomineret i stort TV 2-show

Nordsjællandsk fodboldklub kan vinde prisen som årets breddeklub, når TV 2 og DBU uddeler fodboldpriser den 9. november

Af
Martin Warming

Martin Warming

Den nordsjællandske fodboldklub Jægersborg Boldklub er én af de fire klubber, der i år er blevet nomineret til Årets Breddeklub, der kåres i Cirkusbygningen den 9. november.
Siden 2006, hvor DBU for første gang afholdt Dansk Fodbold Award i samarbejde med TV 2 Sporten, har man hvert år kåret Årets Breddeklub i forbindelse med afholdelse af det årlige award-show i Cirkusbygningen i København.

Prisen som Årets Breddeklub uddeles til den bedste og mest bemærkelsesværdige præstation fra en dansk breddeklub, og i motivationen for at nominere den lokale boldklub i Jægersborg står der blandt andet: Jægersborg Boldklub er en medlemsstyret fodboldklub, drevet af forældre og frivillige med en stærk forankring i lokalsamfundet og med bred erhvervsmæssig baggrund. Jægersborg Boldklub har tæt på 800 aktive og passive medlemmer (klubben har på 9 år fordoblet medlemsantallet) og er blevet en væsentlig faktor i Gentofte Kommunes klub- og idrætsliv.

Læs hele motivationen her

Det store fodboldshow, hvor Jægersborg Boldklub altså kan løbe med en af priserne, bliver vist direkte på TV 2 den 9. november. Sidste år var det Vinding SF, der modtog prisen som Årets Breddeklub.
Besøg Jægersborg Boldklubs hjemmeside - klik her

Publiceret 26 October 2009 15:32