Peter Graulund var med igen fra staren for AGF og kvitterede med sit femte SAS-Liga mål i denne sæson. Arkivfoto: Allan Baden.

Peter Graulund var med igen fra staren for AGF og kvitterede med sit femte SAS-Liga mål i denne sæson. Arkivfoto: Allan Baden.

AGF fest ødelagt af selvmål i 94. minut

AGF var foran to gange i den sene eftermiddagskamp mod FC Midtjylland, men et selvmål i det sidste minut af overtiden gav midtjyderne det ene point med resultatet 2-2

Af
Af Jeppe Rafn

I en lille halv time så det ud som om, AGF skulle fortsætte tendensen fra de to forrige kampe mod FC Nordsjælland og SønderjyskE: Klar overvægt i spil og chancer, men ingen mål.
Frank Kristensen var tæt på i et par situationer for FC Midtjylland, men AGF var langt bedre og havde flere kvalificerede forsøg. Midtjydernes forsvarsspiller Leon Jessen måtte to gange redde på stregen, før AGF endelig fik brudt måltørken i det 29. minut.
AGF overrumpler midtjydernes forsvar med en aflevering i dybden til Dioh Williams, der på kanten af offside modtager bolden og smækker den hårdt ind i panden på en helt fri Peter Graulund, som header sikkert forbi en sprællende Arek Onysko. 1-0 til AGF.

Poulsen afbrændere

Hjemmeholdets dominans blev endnu mere udtalt i starten af 2. halvleg med store chancer til Jakob Poulsen og Jeremiah White. AGF virkede meget opsatte på at score mål nr. to, mens FCM bød ind med meget lidt.
Gæsterne kom dog efterhånden bedre med i kampen, og i det 66. minut fik Danny Olsen en stor chance, men hans lob over Steffen Rasmussen gik forbi målet. Danny Olsen tog revanche i det 72. minut, da han overløb Kasper Povlsen, der med sine egne ord efter kampen ikke rigtig havde styr på, hvor bolden var. Olsen tog et træk uden om Steffen Rasmussen og sparkede bolden op i nettaget fra en spids vinkel. 1-1. Kasper Povlsen havde spillet en stor kamp og var kommet i vejen for meget på midten af banen, men han så skidt ud ved målet.

To selvmål

Heldigvis for AGF var FC Midtjylland i gavehumør i den anden ende af banen. Eller rettere sagt uheldige. Et indlæg fra Dioh Williams blev afrettet af Martin Albrechtsen, snød Arek Onysko, tog overlæggeren og røg ned i favnen på Winston Reid, som ikke kunne undgå at løbe bolden ind i eget net. 2-1 til AGF.
I første minut af overtiden var FC Midtjylland ekstremt tæt på at få udlignet. Et indlæg sejlede over forsvaret og ned i fødderne på Martin Albrechtsen, der var helt fri, men prikkede bolden lige forbi målet. AGF så ud til at køre sejren hjem, men i de absolut sidste sekunder af overtiden blev bolden hældt frem i AGF’s felt, hvor Jens Gjesing var uheldig at heade den i eget net til slutresultatet 2-2.

Publiceret 31 October 2009 19:10