Øresund bedste spiller i kampen var Camilla Skovbye-Andersen med sine fem scoringer. Arkivfoto: Claus Beyer Dalskov

Øresund bedste spiller i kampen var Camilla Skovbye-Andersen med sine fem scoringer. Arkivfoto: Claus Beyer Dalskov

Øresund tabte som forventet til tophold

Øresunds håndbolddamer kunne intet stille op mod Roskilde og tabte med 30-19

Af
Af Claus Beyer Dalskov

Øresund håndbolddamer har ikke haft nogen nem start på dette år, første kamp blev tabt 35-21 til Frederikshavn, der er blandt oprykningsfavoritterne, og i denne weekend stod damerne over for divisionens nummer to, Roskilde, på udebane. Og det gik ganske som forventet, hjemmeholdet Roskilde vandt overbevisende med 30-19.
Det var Roskilde der fra kampens start havde kontrollen, og da man var midtvejs i første halvleg var Øresund allerede i problemer. Roskilde havde bragt sig foran med 11-5, og selvom Øresund kom bedre ind i kampen i det sidste kvarter af halvlegen, så skulle der et mirakel til at vende kampen til Øresunds fordel. Øresund var bagud med 14-9 efter de første 30 minutter.
Men miraklet udeblev, og hjemmeholdet fortsatte i stedet med sit overbevisende spil, og Øresund måtte se hjemmeholdet øge sin føring gennem hele anden halvleg, og til slut vinde kampen med 30-19.
Efter kampen var træner Brian Stokholm ikke overrasket over nederlaget, men han havde håbet på at hans hold havde fået lidt mere ud af kampen.
”Vi havde mange gode chancer for at få gang i vores kontraspil, men vi fik det aldrig til at fungere, og det ærgrer mig. Og samtidig ærgrer det mig, at vi igen løb ind i et så stort nederlag,” sagde Brian Stokholm
Lørdag den 16. januar spiller Øresund igen på hjemmebane. Her møder Øresunds damer Lyngby, der i øjenblikket ligger nummer 5 med 22 point, mens Øresund rykkede ned på 10. pladsen med 9 point. Kampen spilles i Langebjerghallen klokken 14.30.

HÅNDBOLD
1. division damer

Roskilde-Øresund 30-19 (14-9)
Øresund: Camilla Skovbye-Andersen 5, Christina Pedersen 3, Camilla Dahlbergen 3, Tina Andersen 2, Jeanette Pedersen 2, Kathrine Lauritsen 1, Anita Rasken 1, Line Stampe 1, Tine Møller 1.

Publiceret 10 January 2010 19:00