Jyllinge FC kan igen bruge bolden

Den lokale fodboldklub fik i sidste uge stjålet 40 bolde i klubbens rekvisitrum på Spraglehøj i Jyllinge. Nu bliver boldene erstattet

Der er hjælp på vej til fodboldklubben Jyllinge FC, der i sidste uge fik stjålet 40 bolde. Det skriver sn.dk. Og hjælpen kommer DGI Roskildes kontor. "Vi tænkte "Man kan da ikke spille fodbold uden bolde", og vi havde faktisk nogle liggende. Nogle helt nye, der aldrig har været pustet op, og så ringede vi og tilbød Jyllinge FC, at de kunne få 50", siger Ole Sørensen, som er formand for DGI Roskildes fodboldudvalg. Opringningen blev modtaget med glæde, men også nogen skepsis.

Tager han pis på mig

"Der var nogen der sagde til mig, at det nok var nogen, der tog pis på mig, men den var god nok", siger Jørgen Petersen, formand for Jyllinge FC. Boldene stammer fra tidligere års fodboldskoler arrangeret af DGI Roskilde. De er købt ind i meget store antal, så prisen kunne blive så lav som mulig, men siden har DGI skiftet samarbejdspartner omkring fodboldskolerne, og der er stadig et mindre lager tilbage af de tiloversblevne fodbolde hos DGI.

Publiceret 16 January 2010 03:00