Hørsholm 79ers Adama Darboe scorede 20 point mod Svendborg og blev Hørsholms bedste spiller i kampen på Sydfyn. Arkivfoto: Claus Beyer

Hørsholm 79ers Adama Darboe scorede 20 point mod Svendborg og blev Hørsholms bedste spiller i kampen på Sydfyn. Arkivfoto: Claus Beyer

Kaninerne tæmmede flammen

Hørsholm 79ers kunne slet ikke følge med Svendborg Rabbits i topbraget på Sydfyn og Hørsholm tabte med 80-61

Af
Af Claus Beyer

"Det er de vilde kaniner", kunne man have lyst til synge, efter at topholdet på Sydfyn, Svendborg Rabbits, havde sat ligaens nummer tre fra Hørsholmm79ers grundigt på plads i lørdagens topbrag. Efter første periode havde Svendborg allerede slukke den sidste ild hos gæsterne, og med en føring på 26-9 var der ingen tvivl om, at der ventede Hørsholm en hård dag.
Hørsholm kom aldrig i gang i første periode, og det blev helt afgørende for resten af kampen.

I anden periode kom der mere gang i Hørsholms scoringer, faktisk scorede de dobbelt så mange point som i de første 10 minutter, men i den anden ende fortsatte hjemmeholdet også med at putte bolden i kurven, og Hørsholm var bagud med 48-27 ved pausen.

Det sidste håb om at komme i nærheden af point blev slukket i tredje periode, endnu engang var det hjemmeholdet der satte Hørsholm under pres, og med en ny periodesejr til Svendborg, og en føring på hele 72-44 inden de sidste 10 minutter, så kunne Svendborg sætte tempoet ned, for sejren var i hus.

Hørsholm vandt sidste periode med17-8, men spænding om resultatet kom der aldrig, og Svendborgs sejr var både fortjent og imponerende.

Kampens bedste spiller var Svendborgs Johnell Smith, der scorede ikke mindre end 28 point, og hos Hørsholm var det Adama Darboe der leverede den flotteste præstation med 20 point.

Publiceret 24 January 2010 22:00