Rødovre sad på Rungsted hele kampen, og vandt med 5-3. Arkivfoto: Claus Beyer

Rødovre sad på Rungsted hele kampen, og vandt med 5-3. Arkivfoto: Claus Beyer

Rungsted tabte til Rødovre

Rungsted Cobras kunne ikke følge med i udekampen mod Rødovre og tabte 5-3

Af
Claus Beyer Ottedahl

Formen hos Rungsted Cobras hænger lidt i øjeblikket. Det unge mandskab har leveret mange flotte kampe i denne sæson, og med så mange unge nye spillere der spiller sin første sæson i ligaen, så er det klart, at en del af spillerne er begyndt at blive lidt slidte i kanterne.

Dette kom til syne i udekampen mod Rødovre, hvor Rungsted Cobras indkasserede sit fjerde nederlag i træk, men spillerne kæmpede flot, og de fortjener al den opbakning man kan give dem. Specielt har de brug for lidt ekstra i den kommende uge, hvor der er vigtige point på spil mod både Hvidovre og Odense, som begge er hold, der ligger under Rungsted i tabellen.
Tilbage i buret er målmand Johan Asplund efter en længere pause, på grund af knæoperation og genoptræning. Johan Asplund skal selvfølgelig lige genfinde kampformen, og efter blot 52 sekunder måtte han for første gang hive pucken ud af nettet .

Det lykkedes Rungsted at udligne til 1-1 inden anden periode, men her knækkede kampen, og Rødovre udnyttede deres overtag til at bringe sig foran med 3-1, og selvom Andreas Sabore reducerede til 3-2, så lykkedes det hjemmeholdet at bringe sig foran endnu engang, til 4-2.

I sidste periode var det fortsat hjemmeholdet der dominerede kampen, men det lykkedes Rungsted at komme af de 20 minutter med 1-1, hvor Thomas Johnsen scorede Rungsteds mål i powerplay.

Publiceret 24 January 2010 10:00