WEB-TV:

Øresund tabte på Falster

Nykøbing Falster var som ventet en al for stærk modstander, og med 29-19 indkasserede Øresunds håndbolddamer sit femte nederlag i træk

Det var endnu en kamp, hvor Øresunds håndbolddamer på forhånd viste, at der var et nederlag i vente. Den store opgave for Øresund var, at fortsætte holdets udvikling, således at holdet er optimeret til kampene mod de hold, der slås om at undgå nedrykning.

Og selvom Øresund tabte med 10 mål, så var der kampen i gennem gode momenter, som holdet blandt andet kan bruge mod den næste modstander fra Brabrand, som ligger under Øresund i tabellen.

De første 20 minutter blev meget lige, med et godt forsvar og en storspillende målvogter i Gitte Müller, så hang Øresund godt på frem til 10-8. Men i de sidste 10 minutter af første halvleg trak hjemmeholdet fra, og sikrede sig en halvlegsføring på 16-8.

Dette forspring fik Øresund aldrig hentet i anden halvleg, og ganske som ventet løb Nykøbing Falster med sejren, da kampen endte 29-19.

Øresund bedste spillere var Jeanette Pedersen der scorede fem mål, og fortsat viser en stigende formkurve, og som sædvanlig stod Gitte Müller en rigtig flot kamp.

Træner Brian Stokholm var også efter kampen yderst tilfreds med sit forsvar, men i angrebet fungerede tingene ikke. Der bliver stadig valgt nogle al for hurtige afslutninger.

Næste kamp er som sagt mod Brabrand. Øresund tager i mod Brabrand på hjemmebane, og det bliver en rigtig gyser, med rigtigt meget på spil for begge hold. Brabrand ligger under nedrykningsstregen med fem point, mens Øresund ligger på en af de pladser der giver ret til at spille om forblivelse i divisionen med ni point. Kampen spilles lørdag i NKK-Hallen klokken 14.30

Publiceret 24 January 2010 10:00