Philip Filipsen direktør for Rungsted Cobras.

Philip Filipsen direktør for Rungsted Cobras.

Cobras-direktør Philip Filipsen tæt på at opgive:

Sætter sin lid til privat redningsaktion

Med udsigten til et politisk nej på at låne halv million kroner af Hørsholm Kommune, trækker den nødstedte klub nu sin låneansøgning tilbage

Af
Morten Timm

Morten Timm

Troen og håbet på, at ishockeyen kan overleve i Hørsholm er ved at rinde ud hos Rungsted Cobras-direktør Philip Filipsen.

Gennem to måneder har han knoklet for at strikke en økonomisk løsning sammen for klubben, der gik i betalingsstandsning i midten af februar.

"Vi har vendt alle sten, og jeg kan ikke finde flere. Mine muligheder er udtømte. Senest med de politiske meldinger om, at Hørsholm Kommune ikke vil yde et lån på halv million kroner. På den baggrund har jeg derfro valgt at trække ansøgningen, så de ikke politisk skal bruge tid på noget, der ikke er flertal for - når samtidig arbejdes på en anden løsning," siger Philip Filipsen.

Nyt borgmestermøde

Selv om han personligt er tæt på at opgive at redde Rungsted Cobras, så sætter han nu sin lid til en gruppe af private personer, der har sat alt ind for at skaffe den halve million kroner, der er brug for, hvis klubben skal drives videre.

Det har udløst et nyt møde med borgmester Morten Slotved tirsdag eftermiddag, hvor de fremlægger løsningsmodellen.

"Jeg synes, det er dejligt, at der er mennesker, der vil forsøge en sidste gang at skaffe den nødvendige kapital, og jeg er stadig parat til at gøre alt for at bevare eliteishockeyen i Rungsted," siger Philip Filipsen.

Spillere uden løn og klub uden kontor

At tiden arbejder mod Rungsted Cobras og snart løber ud, ved direktøren alt om.

I midten af maj perioden for betalingsstandsningen slut, og med et hold af spillere, der ikke har fået løn i marts og formentlig heller ikke får noget ind på kontoen for april, så har spillerne heller ingen anden udvej end at gå til Lønmodtagernes Garantifond.

"Det er klart, at de må gøre noget over for Lønmodtagernes Garantifond ellers mister de deres rettigheder, og det er klart, at hvis garantifond konstaterer, at spillerne ikke har fået løn, så erklærer de Cobras konkurs," oplyser Philip Filipsen.

Den økonomiske nedtur har ligeledes betydet, at klubben er fraflyttet deres kontor i Hovedgaden og lige nu har lukket deres telefon.
Det er dog muligt at komme i kontakt med klubledelsen via mail: Philip Filipsen på pf@cobrashockey.dk og Thomas Johnsen på tj@cobrashockey.dk

null

Publiceret 26 April 2010 12:00