Rungsted Cobras er helt nede at ligge nu. Foto: Mads Hussing

Rungsted Cobras er helt nede at ligge nu. Foto: Mads Hussing

Nu slukker lyset for Rungsted Cobras

Med en gæld på 1,5 millioner opgiver Rungsted Cobras at finde ny kapital og begøres formentlig konkurs i næste uge

"Jeg er dybt ulykkelig over situationen og har ondt af spillerne".
Sådan siger Cobras' direktør og eneste anpartshaver, Philip Filipsen, til sporten.dk efter det mandag aften stod klart for ham, at Rungsted Cobras ikke står til at redde.
Kun et sidste mirakel kan afværge konkursen, men det tror Philip Filipsen ikke på længere og har reelt opgivet.
Klubbens samlede gæld er på 1,5 millioner kroner, heraf de 670.000 kroner til SKAT.
"Jeg havde håbet på en akkordordning med SKAT, men har ikke kunnet få et klart svar, og udmeldingerne fra kommunen har været lige så uklare," siger Philip Filipsen.
Cobras trådte i betalingsstandsning 15. februar, og de nordsjællandske spillere har ikke fået løn for de seneste to måneder.

Med Cobras-konkursen sendes klubben ud af AL-Bank Ligaen, og at Rungsted næste sæson må tage til takke med et hold i 1. division.

Per Holten skuffet over kommunen

Ifølge sporten.dk er cheftræner Per Holten Møller skuffet over den passivitet, Cobras har mødt fra Hørsholm Kommunes side.

"Jeg kender flere idrætsgrene i kommunen, som har fået stor hjælp gennem årene, men ishockeyen vil man ikke hjælpe," siger han.
Hos spillerne er stemningen også i bund.
"Vi har vidst længe, hvor det bar hen, men hele tiden klamret os til håbet om, at det ville lykkes at råbe kommunen, sponsorerne og SKAT op. Desværre lykkedes det ikke, siger den mangeårige landsholdsback," Thomas Johnsen til sporten.dk og tilføjer:

"Vores supportere er kede af det. Jeg har talt med mange her i byen, som spørger, hvad skal vi nu lave til vinter. Og spillerne er endnu mere ulykkelige. Jeg har spillet min sidste ligakamp, desværre...."
Publiceret 11 May 2010 09:00