Værsgo, næste - nu venter kvartfinalen.

Værsgo, næste - nu venter kvartfinalen.

Wozniacki stormer mod kvartfinalen

Russer blev besejret i to sæt efter flere udmarvende dueller

Caroline Wozniacki er klar til kvartfinalen i US Open. Det står klart efter hun sent mandag aften dansk tid havde besejret russeren Maria Shaparova i to sæt, med cifrene 6-3, 6-4.
Wozniacki lagde godt ud med at vinde sin serv og kampens første parti, men så missede hun to breakbolde i russerens serv. Sharapova lagde aggressivt ud med velplacerede og hårde slag, men i sit andet serveparti lavede hun pludselig tre dobbeltfejl på stribe, og så kunne Wozniacki bryde til 3-1.
Caroline Wozniacki fortsatte med at presse russeren, spillede sig frem til tre breakbolde i Sharapovas serv, men så fungerede russerens serv pludselig perfekt, og hun reducerede til 2-4 i stedet.
Det næste parti blev en udmarvende affære. Maria Sharapova kom hurtigt til tre breakbolde, som danskeren reddede, men russeren blev ved med at sætte vindere ind fra baglinjen, og til slut brød hun danskerens serv og reducerede til 3-4.
Efter 5-3 fik Wozniacki en breakbold imod sig i den næste serv, som den 20-årige dansker overlevede, da hun fra baglinjen blev ved med at returnere Sharapovas bolde, indtil russeren slog den ud. Wozniacki tog så sættet på sin tredje sætbold med cifrene 6-3.

Ligner en vinder

Andet sæt var mere jævnbyrdigt. Wozniacki lagde flot ud med at bryde Sharapovas serv, men blev brudt tilbage igen, hvorefter de to fulgtes pænt ad til 3-3, hvor Wozniacki brød tilbage igen til 4-3.
Hun fik matchbold ved stillingen 5-3, men Sharapova red stormen af. Herefter servede Wozniacki i suveræn stil kampen hjem til 6-4.
Danskeren ligner mere og mere en oplagt vinder af US Open. Det vil i givet fald indbringe hende førstepladsen på verdensranglisten.

null

Publiceret 06 September 2010 23:51