Peter Lstrup (med boldene) var engageret som altid, da han trænede Aunings bedste seniorspillere overvåget af holdets normale trænerduo, Jeppe Friis (i midten) og Ole Laursen.

Peter Lstrup (med boldene) var engageret som altid, da han trænede Aunings bedste seniorspillere overvåget af holdets normale trænerduo, Jeppe Friis (i midten) og Ole Laursen.

Fra Superligaen til Jyllandsserien

Randers FCs nuværende assistenttræner og talentchef stod for et træningspas med Aunings 16 bedste herreseniorspillere tirsdag aften på Auning Stadion

Af
Af Lars Norman Thomsen

Peter Elstrup svang pisken over Aunings 16 bedste seniorspillere tirsdag aften på Auning Stadion. Et besøg, der var kommet i stand på foranledning af Aunings spillende træner Jeppe Friis, der kender Peter Elstrup fra sin tid som spiller i Randers Freja, hvor han som seniorspiller havde netop Elstrup som træner i godt fire år.

"Peter Elstrup lavede et træningspas, som jeg tror spillerne var meget tilfredse med," siger Jeppe Friis, der fulgte træningen fra sidelinien sammen med sin assistent, Ole Laursen.

"Jeg havde ikke aftalt et decideret tema for træningen med Peter Elstrup på forhånd, men i den godt halvanden time kom han rundt om mange ting fra teknisk træning over pasningsøvelser til spiløvelser på små områder. Det var givtig træning og fin inspiration til både mig som træner og spillerne," roser Jeppe Friis.

"Jeg forventer fuld koncentration...". Peter Elstrup instruerer Aunings spillere

Tidligere divisionsspiller

Peter Elstrup, der selv har en fortid som divisionsspiller hos kronjyderne, har bestået UEFAs højeste trænerlicens, den såkaldte P-træneruddannelse under DBU.

Den nuværende assistenttræner har tidligere virket som ungdomstræner i Randers FC. På seniorplan har Peter Elstrup haft ansvaret for bl.a. Grenaa IF i Danmarksserien.

Peter Elstrup spillede i de unge år i Fjorden sammen med sin bror, Lars Elstrup, som senere blev udenlandsprof. og landsholdsspiller. Faderen Tage Elstrup, der i en ung udgave tørnede ud for Nimtofte Boldklub, da han var i lære i Nimtofte Brugs, var drengenes lærermester.

Flere af Auning spillere har en fortid i Randers FC/Freja. Det gælder målmanden Martin Fanø Laursen og topscorer Mogens Laursen, der begge spillede på divisionsniveau, samt angriberen Daniel Nielsen.

Til træning i FC

Efter træningen kvitterede Peter Elstrup for indsatsen, og han inviterede Aunings trænerduo til at kigge forbi Randers FCs træningsbaner for at at overvære et træningspas med Søren Berg, Anders Egholm og de øvrige i superligatruppen.

"Den indbydelse sagde vi naturligvis ja tak til på stedet," siger Jeppe Friis.

Publiceret 09 September 2010 13:04