"Selvfølgelig er jeg skuffet," sagde den 20-årige dansker efter nederlaget, der sendte hende ud af US Open.

Wozniacki mødte overmagten

Danskeren ude af US Open efter nederlag til russiske Zvonareva

Fødderne bevægede sig slet ikke, som de plejer, og boldene fløj fra ketsjerrammen og ud over linjerne, da Caroline Wozniacki fredag røg ud af US Open efter nederlag i semifinalen til russiske Vera Zvonareva. Det skriver DR Nyheder.
"Jeg tænkte hele tiden: "Kom nu, ryk nu fødderne", for hvis jeg lavede en fejl, vidste jeg, at det var fordi, jeg ikke var 100 procent i stilling til boldene. Og bare en centimeter kan gøre en forskel," siger Wozniacki efter kampen, som hun tabte 6-4, 6-3 på en time og 25 minutter.
Danskeren havde kampen igennem svært ved at returnere Zvonarevas serv, ligesom hun lavede fejl på selv de mest elementære slag. 31 uprovokerede fejl blev det til i alt.
Russeren var til gengæld i hopla, løb selv de mest vanskelige slag op og lykkedes med både hårde baglinjevindere og snedige stopbolde.
"Hun spillede aggressivt og missede ikke mange bolde," siger Wozniacki til DR Nyheder om sin modstander.
"Sådan er tennis. Nogle gange spiller man helt fantastisk og taber, og andre gange spiller man dårligt og vinder. Andre gange spiller man en ok kamp, men den anden er bare bedre," siger Wozniacki, der trods alt glæder sig over den seneste tids resultater.
"Jeg har haft en fantastisk måned. Jeg har vundet tre turneringer, været i en semifinale i en grand slam og spillet fantastisk tennis, og troen er der på mig selv. Jeg kan komme tilbage og blive endnu bedre, det er helt sikkert. Men selvfølgelig er jeg skuffet nu," siger Wozniacki.

null

Publiceret 11 September 2010 06:16