Henrik Larsen er nu klar til at iføre sig trænertrøjen i Lyngby Boldklub igen. Foto: Theis Otzen

Henrik Larsen er nu klar til at iføre sig trænertrøjen i Lyngby Boldklub igen. Foto: Theis Otzen

EM-helten Henrik Larsen vender tilbage til Lyngby Boldklub

Den legendariske EM-helt fra 92 skal fremover træne Lyngby Boldklubs bedste talenter på U19-holdet

Af
Af Theis Otzen

EM-helten fra 1992 Henrik Larsen vender nu tilbage til Lyngby Boldklub. Det sker, når den mangeårige Lyngby-styrmand indtræder i trænerteamet omkring klubbens talentfulde U19-hold.

Tilknytningen af Larsen kommer som følge af, at Lyngbys hidtidige U17-træner Morten Grahn har fået job på Red Bulls Akademi i Ghana.

"At Morten Grahn blev tilbudt et spændende job hos Red Bull i Ghana, skal han og klubben selvfølgelig tage som en cadeau, idet vi beviser, at vi ikke kun er gode til at udvikle spillere, men også talentfulde trænere. Men at det skulle være midt i sæsonen, har selvfølgelig givet os en udfordring, som vi nu har fået løst," siger Lyngbys sportschef Birger Jørgensen.

Som afløser for Grahn på U17-holdet er U19-holdets assistent Thomas Lollike valgt, og han vil fremover danne trænerduo med Emil Køhler.

På den måde er der blevet plads til Henrik Larsen, som sammen med Jens Olse fremover skal stå i spidsen for U19-spillerne.

"Henrik Larsen kender huset som spiller og træner, og vi er glade for, at Henrik har fundet det interessant at hjælpe til," siger Birger Jørgensen.

Henrik Larsen har i alt spillet otte sæsoner i Lyngby Boldklub og fra 2008 til 2009 var han cheftræner for klubbens 1. hold. Den ansættelse endte imidlertid i en fyring, men nu er Larsen altså tilbage i sin gamle klub.

null

Publiceret 01 October 2010 09:04