Hørsholm 79ers damer vandt overbevisende med 80-57 over Værløse, da holdene mødtes i Holbæk. Her er det Line Piechnik i aktion.
Foto: Claus Beyer

Hørsholm 79ers damer vandt overbevisende med 80-57 over Værløse, da holdene mødtes i Holbæk. Her er det Line Piechnik i aktion. Foto: Claus Beyer

Hørsholm 79ers vandt stort over Værløse

Morgenfriske spillere fra Hørsholm 79ers vandt med hele 80-57over Værløse, da holdene mødte søndag formiddag i Bjergmark-hallen i Holbæk

Af
Af Claus Beyer

Dameligaen havde samling i Holbæk for at lave ekstra reklame for dansk damebasket, og første kamp var mellem Hørsholm 79ers og Værløse.

Med kampstart klokken 11.00, så måtte begge hold tidligt af sted hjemmefra, og fra kampens start var det tydeligt, at Hørsholm 79ers spillere ikke var påvirket af den tidlige kampstart.

Med et super effektivt forsvar afviste man Værløse gennem de tre første perioder, og i modsatte ende fungerede angrebsspillet bedre end det er set længe. De tre første perioder blev vundet overbevisende, og før sidste periode stod der 70-33 på måltavlen.

I de sidste 10 minutter slappede Hørsholm 79ers mere af, og de faste stamspillere fik sig et velfortjent hvil på bænken, og selvom Værløse fik lov til at pynte på resultatet, så var sejren på 80-57 overbevisende og velfortjent.
Hørsholm 79ers træner, Johan Enbom, var også meget tilfreds efter kampen.

”Forsvaret fungerede perfekt i dag, og samtidig så hang det hele godt sammen, både med vores fast break og i selve angrebsspillet. Jeg er meget tilfreds med dagens indsats, alle spillere kom godt ind i kampen, og vores nye amerikaner, Morgan Robertson, er faldet godt ind i vores spil.  Hun er en klar forstærkning, både defensivt og offentsiv,” sagde Johan Enbom.

Også holdets rutinerede guard, Katrine Hounsgaard Velosa, var tilfreds med holdets præstation i Holbæk.
”Vores forsvar er helt klart vores store styrke i øjeblikket, og det er det, der kommer til at hente mange point i denne sæson. Vores angreb bliver bedre og bedre, så det ser positivt ud, vi er inde i en god udvikling,” sagde Katrine.

BASKETBALL
Dameligaen
Hørsholm 79ers –Værløse 80-57
(25-13, 24-10, 21-10, 10-24)
Hørsholm 79ers: Gritt Ryder 17, Morgan Robertson 12, Anne Deleuran 10, Mathilde Gilling 10, Therese Deemand 9, Nynne Nele Larsen 8, Caroline Friis 7, Marie –Louise Blyme 2, Laura Koefoed 2, Line Piechnik 2, Maria Forsman Pedersen 1.
Værløse: Laurie Girdwood 16, Trine Knudsen 8, Anette Johansen 8, Ditte Jakobsen 7, Hanne Sheikh 6, Rikke Fabricius 4, Anne Rosbjerg 4, Natascha Hartvich 2, Amanda Formann 2.
Tilskuere: 80

Publiceret 14 November 2010 14:45