Lene Møller scorede 10 mål i sejren over AGF og rundede dermed mål nr. 100 i indeværende sæson, suveræn topscorer i landets næstbedste række

Lene Møller scorede 10 mål i sejren over AGF og rundede dermed mål nr. 100 i indeværende sæson, suveræn topscorer i landets næstbedste række

Der var simpelthen klasseforskel

Lene Møller rundede sit mål nummer 100, da Øresund slog AGF på hjemmebane

Af
Af Bo Hilsted

Der var spillet nøjagtig 18.03 af Øresunds hjemmekamp mod AGF, da Lene Møller scorede på straffekast til 6-3 mod AGF og med sit fjerde mål rundede scoring nummer 100 i indeværende sæson.

Siden blev det til seks mere, men der var mere end bare topscoren bag den sikre sejr over AGF, der ikke formåede at score mere end fem gange på en stensikker Øresund-defensiv.

Der var god bevægelse, tacklingerne blev sat rigtigt, og Gitte Müller var en sikker sidste skanse med mange spektakulære redninger kampen igennem.

AGF førte for første og eneste gang ved 1-0, derefter stod der Øresund på det hele, og glædeligt var det at se Camilla Skovby tilbage på banen ti minutter inde i kampen, og hun fik sandelig scoret et meget flot stregmål til 8-4, men lod ellers andre komme til scoringerne efter uheldet i sidste hjemmekamp mod Ringkøbing.

Spændingen var næsten væk ved pausen, 11-5 fortæller om en lidt taktisk affære, hvor hjemmeholdet måske var lidt længe om at få skudt sig igennem AGF's defensiv.

Efter pausen blev tingene endeligt sat på plads, da Øresund gik fra 18-11 til 23-11 fra midten af anden halvleg, og selv ikke en offensiv 3:3 opdækning hos AGF kunne ryste Øresund, der havde modtræk i form af en opstilling med Jeanette Pedersen som playmaker, og hermed fik man syn for sagen, Øresund har fået flere strenge at spille på med vekslende opstillinger og spillere i nye roller.

Træner Jesper Matthiesen var meget tilfreds efter kampen, og hans vurdering var kort og præcis: ”Der var klasseforskel på alle pladser fra målvogter til fløjspillere.”

Og heri kunne man ikke være uenig, og Øresund avancerede med sejren til en 6.plads.

Håndbold, 1. division damer
Øresund-AGF 24-15 (11-5)
Stillinger undervejs: 0-1, 4-2, 6-3, 7-4, 9-4, 13-6, 15-8, 18-11, 23-11, 24-13.
Øresund:
Lene Møller scorede 10, Tine Møller 4, Jeanette Pedersen 3, Camilla Dahlbergen og Camilla Skovby 2, Rikke Vinding, Kathrine Lauritsen og Maja Engelstoft hver 1.

To udvisninger til hver af holdene.
Øresund møder Lyngby lørdag den 4/12 kl. 15.00 på udebane.

null

Publiceret 27 November 2010 17:00