Jesper Mathiasen er ny mand i trænerteamet hos FIK. Foto. Peter Rahbek.

Jesper Mathiasen er ny mand i trænerteamet hos FIK. Foto. Peter Rahbek.

2. Division Øst:

Ny træner til Frederikssund

Frederikssund IK udvider trænerteamet med tidligere dametræner

Af
Af David Foli

fodbold Trænerteamet hos Frederikssund IK bliver suppleret med et nyt ansigt. Det er 41-årige Jesper Mathiasen, som fremover kommer til at fungere som assistenttræner i klubben.
Jesper Mathiasen har mere end 20 års erfaring indenfor trænervirket og har senest fungeret som cheftræner for Karlslunde, som er gået fra en plads i Serie 3 til en placering som nummer seks i Serie 1 under hans virke. Det er dog primært indenfor damefodbold, at Jesper Mathiasen har slået sine folder. Her har han trænet på eliteplan og har blandt andre stået i spidsen for Skovlunde, der spiller i landets bedste række - 3F Ligaen.
"Jeg har fulgt Frederikssund, og jeg synes, at det er meget spændende, hvad de har gang i. Det er jo gået i raketfart for klubben," siger Jesper Mathiasen til Lokalavisen Frederikssund.
"Det er en spændende sportslig udfordring for mig, og så er det også vigtigt for mig, at klubben har gjort meget for, at det kan hænge sammen med mit privatliv," siger Jesper Mathiasen, som i august startede egen virksomhed som bager.

Fortid i Avedøre

Med tilknytningen af Jesper Mathiasen kommer Frederikssund IK til at have flere strenge at spille på rent træningsmæssigt, hvilket cheftræner Peter Juul Petersen ser frem til.
"Vi ønsker, at kunne gå mere i dybden med mange af de ting vi igennem længere tid har arbejde med. Og det er grunden til, at vi nu har tilknyttet Jesper Mathiasen. Vi kender ham, og han ved, hvad det vil sige at arbejde seriøst, da han har trænet damer på eliteniveau," siger Peter Juul Petersen.
De primære arbejdsopgaver for den nye træner bliver omkring førsteholdstruppen, hvor det især bliver offensiven, han kommer til at fokusere på. Udover træningen kommer Jesper Mathiasen også til at fungere som observatør ved kampene i 2. division, ligesom han også kommer til at virke i en rolle som scout. Det indebærer blandt andet, at han kommer til at afvikle en række reserveholdskampe, hvor klubben får mulighed for at se talenter an.
"Jeg har aldrig været kendt for ikke at lukke mange mål ind, men jeg har til gengæld været kendt for at mine hold scorede mange mål. Jeg kan godt lide at spille frisk fodbold, hvor man kommer frem på banen," siger Jesper Mathiasen.

Publiceret 12 January 2011 14:00