FC Nordsjællands nye cheftræner har ikke tænkt sig at revolutionere. Han har tænkt sig at vinde.

FC Nordsjællands nye cheftræner har ikke tænkt sig at revolutionere. Han har tænkt sig at vinde.

Hjulmand har fokus på sejr, ikke revolution

FC Nordsjællands nye cheftræner vil fokusere på at vinde. Ikke på at revolutionere klubben

Af
Af Rune Luk

Kasper Hjulmand, FC Nordsjællands nye cheftræner, overtager posten efter Morten Wieghorst, som har været i Farum i seks år. Morten Wieghorst søger nye udfordringen på U21-landsholdet. Den nye cheftræner ser ikke grund til at lave store ændringer.
“En klub, der hele tiden laver ændringer, er ikke en god klub, så i stedet for forandring er det sindssygt vigtigt for mig, at fokusere på at vinde og det krævende forår, vi går i møde. Som det ser ud nu, kan det gå alle veje”, siger den nye cheftræner.
Han tilføjer dog, at der vil være ændringer hen ad vejen, men at de bunder i forskelle på ham og Morten Wieghorst og ikke utilfredshed eller forandringstrang.
“Der er ikke to personer, der er ens, så selvfølgelig er der ting, jeg vil gøre anderledes og på min måde, men der kommer ingen revolution. Det vigtigste for mig er, at vi har en langvarig strategi”, siger den nye cheftræner, der ikke er nervøs i sit nye job.
“Jeg kender holdet, klubbens procedurer og forretningsgange, så det bliver en nem og glidende overgang, hvor jeg ikke skal til at lære en helt ny klub at kende fra bunden. I stedet for kan jeg bruge tiden på det vigtige, nemlig at vinde”, siger Kasper Hjulmand. Om Morten Wieghorsts afgang siger han:
“Jeg var overrasket men ikke chokeret over, at få at vide, at Morten ville et nyt sted hen. Da jeg startede var der en masser skriveri om, at nu skulle jeg afløse ham og han skulle ud. Vi kender hinanden rigtig godt og det var altså ikke tilfældet”.
FC Nordsjælland starter sæsonen søndag klokken 16 på udebane i Randers.

Publiceret 03 March 2011 13:52