Poledance:

Frækt, sexet og benhårdt

Poledance er populært som aldrig før. Både dansestudier, fitnesscentre og de danske kvinder har taget den frække stangdans til sig

32-årige Fenja Hjort fra Hillerød er kvinden, der for alvor bragte poledance til Danmark.

Fenja havde tidligere selv klatret op og ned ad polestænger i hendes job som stripper, men da hun i 2008 ville introducere stangdansen for de danske kvinder, fjernede hun med vilje det seksuelle element og fokuserede på det akrobatiske i undervisningen for ikke at skræmme kvinderne væk. Men det behøvede hun slet ikke.

Se tv-indslag: Fræk, sexet og benhård poledance
"Jeg fandt ud af, at pigerne, som kom og trænede, gerne ville føle sig frække og danse sexet, så det er nu en stor del af min undervisning, og de elsker det," siger Fenja Hjort, som udover at være instruktør i Polestudio, også lærer fra sig på kurser, events og workshops over hele landet. Se artoftease.dk.
Men selvom det emmer af sensualitet, når Fenja svinger hofterne op ad stangen i dansestudiet, så er poledans også hård akrobatik.
"Hvis man skal være rigtig god til det, så kræver det træning næsten hver dag, tusindevis af mavebøjninger og hardcore smidighedstræning," siger Fenja til Lokalavisen.dk.

Tv-indslag: Se Fenja og Freja vise frække poledance-tricks

null

Publiceret 14 March 2011 13:49