Fanklubben Blue Vikings står igen bag en konkurrence for Små Blå. Foto: Per Kjærbye

Fanklubben Blue Vikings står igen bag en konkurrence for Små Blå. Foto: Per Kjærbye

Fodbold:

Løb på banen med heltene

Blue Vikings giver en ny chance for at løbe på banen med Lyngbys spillere til næste hjemmekamp mod Esbjerg

Af
Af Michael Bast

Fanklubben Blue Vikings følger op på sidste søndags succes til kampen mod Aab. De giver medlemmerne i Små Blå muligheden for at løbe på banen med heltene. Fremover vil der op til hver hjemmebanekamp være en, der vil kunne vinde muligheden for dette.. Men til næste hjemmekamp vil Blue Vikings igen give 11 medlemmer muligheden for en oplevelse for livet.
Mandag 11. april kl. 19.00 tager Lyngby Boldklub imod Esbjerg FB. Alt man skal gøre er at svare på et spørgsmål og sende svaret til nedenstående mail inden torsdag d. 7. april kl. 20.00.
Derefter bliver der trukket lod blandt alle de rigtige svar, og hele 11 har så mulighed for at være en af de heldige, der skal med holdet en tur på banen. Derudover, så skal deltageren være medlem af Blue Vikings eller melde sig ind i Blue Vikings inden torsdag d. 7 april kl. 20.00.
Denne rundes spørgsmål er: Hvad hedder Lyngby Boldklubs officelle fanklub?
Send svar samt medlemsnummer i en mail til smaablaa1921@yahoo.dk.
Vinder du konkurrencen, vil du få svar over mail i løbet af torsdag aften d. 7 spril. Du vil derudover også få de vigtigste informationer over hvordan selve kamp dagen kommer til at forløbe.
Ønsker du at melde dig ind i Blue Vikings/Små Blå foregår det på denne måde. Prisen for et års medlemskab for en voksen er 175 kr, mens den er 100 kr, hvis du er under 15 år (husk at angive din fødselsdato i forbindelse med indbetalingen). Der er også mulighed for et familiemedlemskab, der gælder for samtlige personer i husstanden. Klubben skal blot have at vide, hvilke personer det drejer sig om, så der kan blive sendt personligt medlemskort til alle. Dog sendes alt skriftligt materiale kun i ét eksemplar. Prisen for et familiemedlemskab er 350 kr.
Se på Blue Vikings hjemmeside ww.bluevikings.dk mere om, hvordan man bliver medlem om fanklubbens aktiviteter.

Publiceret 25 March 2011 10:00