Slangerup slog Holsted

Nicki Pedersen vandt mestermødet med Jason Crump, men Slangerup vandt matchen mod Holsted

Af
Af David Foli

Slangerup Speedway hentede onsdag aften en vigtig sejr, da holdet tog imod Holsted i den danske Speedway Liga. Der var lagt op til et sandt mestermøde idet Slangerup stillede med australske Jason Crump, mens Holsted havde Nicki Pedersen på holdkortet.
Den duel trak Nicki Pedersen sig bedst ud af, og Holsted var også klart bedst kørende fra start. Slangerup fik dog kæmpet sig flot tilbage i matchen anført af en stærkt kørende Kenneth Kruse Hansen, som i den grad overtog rampelyset fra sin prominente holdkammerat Jason Crump.
"Vi sover i timen, og er igen ikke klar fra start, men vi kommer tilbage og vinder. Jeg kan kun være glad og tilfred efter skuffelsen i fredags," siger holdleder for Slangerup Speedway, Lars Munkedal, med henvisning til fredagens store nederlag ude mod Outrup.
"Jeg er skuffet over Jason Crump i dag. Han har problemer med sin nye lyddæmper, og kan ikke få starterne til at fungere. Til gengæld overskygger Kenneth Kruse Hansen alle," siger Lars Munkedal til Lokalavisen Frederikssund.

null

Publiceret 04 May 2011 22:00