Ingen biler og motorcykler, tak - men meget gerne cykler. I hvert fald i pinsen.

Ingen biler og motorcykler, tak - men meget gerne cykler. I hvert fald i pinsen.

Stort sjællandsk cykelløb ved Flyvestation Værløse

Flere klubber går sammen om et stort cykelløb i pinsen

Normalt er det et område, der gennem tiderne har været vant til militærfly der letter og lander. Men i pinsen er det et noget andet transportmiddel der er i fokus i og omkring Flyvestation Værløse.
Nemlig cykler - fra pinselørdag den 11. juni til 2.pinsedag finder Actas Sikring Etapeløbet sted. Det er et løb, der arrangeres af cykelklubberne ABC, PI og Holte CK i fællesskab og som bliver et rigtigt etapeløb, hvor klassementet for alle klasser afgøres på samlet køretid.
Løbet køres med en forholdsvis kort, samlet start lørdag inde på flyvestationens område. Kongeetapen køres søndag i det kuperede område omkring Måløv, Værløse, Søsum og Veksø lige uden for flyvestationen.
Endelig sættes klassementet på plads med en kort enkeltstart 2. pinsedag på det trafiksikre område indenfor flyvestationens indhegning.
Den samlede præmiesum for herreklasserne fra junior og op bliver på over 65.000 kroner, og der er lodtrækningspræmier på højkant - i form af en cykel til en værdi af 18.000 kroner og et komplet sæt installeret tyveri/indbrudssikring til ejerbolig til en værdi af mindst 10.000 kroner.
Interesserede kan læse mere om løbet, etaperne og præmierne på løbets hjemmeside, www.actassikringetapeloeb.dk.
due

null

Publiceret 04 May 2011 10:49