Wozniacki og de andre stjerner

Caroline Wozniacki kommer til at møde stærke konkurrenter ved sommeren WTA-turnering på dansk grund

Af
Helene Stolle

Verdens bedste tenniskvinder er med, når sommerens WTA-turnering e-Boks Sony Ericsson Open 2011, løber af stablen i Farum Arena i begyndelsen af juni måned. I år er feltet stærkere end sidste år, og det glæder Steen Thomsen fra Nordic Sports Group, der står bag WTA-turneringen.
"Det er et utroligt spændende felt med både etablerede og nye navne på WTA Touren. Der er udsigt til masser af toptennis og det er unikt, at dsanskerne igen kan opleve Caroline Wozniacki, verdens bedste tennisspiller, på helt tæt hold", siger han.
Udover Wozniacki kommer feltet blandt andre til at bestå af sidste års finalist Klara zakopalova og russeren Anna Chakvetadze, der har været nummer fem i verden og vundet ikke færre end otte WTA-titler. Verdensstjernen Jelena Dokic, der er fra Kroatien men stiller op for Australien gæster også den danske tennisarena. Jelena Dokic har været placeret som nummer 4 på verdensranglisten, har WTA-titler samt en semifinaleplads fra Wimbledon med i tasken. Det var også Jelena Dokic, der sendte Caroline Wozniacki ud af Australian Open.
Der er tilmeldt 24 kvinder til turneringen, og tilsammen har de vundet 48 WTA-titler med Caroline Wozniacki som den største bidragsyder med ialt 15 titler.
e-Boks Sony Ericsson Open 2011 spilles i Farum Arena fra 4.-12. juni. Der er ialt tilmeldt 24 kvinder, der suppleres af fire spillere fra kvalifikationsrunden op til hovedturneringen.

Publiceret 05 May 2011 13:50