Nicki Pedersen gav Slangerups Jason Crump baghjul, men lige lidt hjap det, da Slangerup i sidste ende løb med sejren. Bagefter var Nicki Pedersen rasende over baneforholdene.

Nicki Pedersen gav Slangerups Jason Crump baghjul, men lige lidt hjap det, da Slangerup i sidste ende løb med sejren. Bagefter var Nicki Pedersen rasende over baneforholdene.

Nicki Pedersen:

Under al kritik

Holsteds A-kører var voldsomt utilfreds med baneforholdene i Slangerup efter onsdagens stormatch i den danske Speedway Liga.

Af
Af David Foli og Ove Dyrstrøm

Slangerup Speedway slog onsdag aften de seneste års guldrivaler fra Holsted med knebne 43-41 efter en match, der var præget af baneforholdene i Slangerup Speedwaycenter.
En helt ny belægning skabte problemer for kørerne, og arrangørerne kæmpede en brav kamp for at reparere banen undervejs. Det betød til gengæld mange og lange pauser i matchen, som først sluttede omkring klokken 21.
"Matchen blev meget lang. Alt for lang. Men vi var nødt til at tage vores forholdsregler undervejs af hensyn til kørernes sikkerhed," forklarer Slangerups holdleder Lars Munkedal.
Gæsternes stjerne, Nicki Pedersen, var alt andet end tilfreds med forholdene.
?Banen var simpelthen under al kritik. Det var ikke speedway, men motocross vi kørte, det er umuligt med sådan et underlag,? siger eks-verdensmesteren, som ellers havde godt styr på sin direkte modstander Jason Crump, som tilbragte det meste af aftenen med godt udsyn til Nicki Pedersens baghjul. Det hjalp dog ikke det store for Holsted, som alligevel måtte indkassere et nederlag.
?Vi kom jo for at vinde, så tilfredse er vi ikke. Vi havde chancen, men vi laver fejl i to af heatene, hvor Porsing og Hougard styrter. Og så er det jo samtidig svært at køre under disse forhold,? siger Nicki Pedersen til Lokalavisen Frederikssund.
Der var dog også tilfredse miner at spore onsdag aften. En af disse miner sad på ?Dagens figther?, der blev Slangerups unge D-kører Mikkel Michelsen, der var noget duperet over at køre på hold med den tre-dobbelte verdensmester Jason Crump.
?Det er bare stort at være på hold med Jason Crump. Man bliver sat op til at yde sit allerbedste, og jeg syntes da, at jeg fik vist, at jeg godt kan køre speedway. Jeg havde godt nok solgt os på et tidspunkt, men heldigvis sluttede vi godt af, og det var altså nok til en sejr,? siger Mikkel Michelsen.

Publiceret 05 May 2011 10:00